Puolan edullinen hintataso tekee Krakovasta mainion kylpylälomakohteen. Katso vinkit ja lähde rentoutumislomalle Krakovaan!2017-07-23T21:50:58+03:00
WPDEV!!

Krakova on kaunis ja historiallinen kaupunkikohde

Krakovan kaupunki hurmaa kauneudellaan ja monipuolisuudellaan.

Kuva: Istockphoto
Krakova, Puola

Näin onnistuu kylpylämatka Krakovassa – kolme vinkkiä rentouttavaan lomaan

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Puolan edullinen hintataso tekee Krakovasta mainion kylpylälomakohteen. Katso vinkit ja lähde rentoutumislomalle Krakovaan!

1. Anna edullisen hintatason hemmotella

Puolassa sijaitseva Krakova on kuin tehty edulliselle kylpylälomalle, sillä kaupungissa on valtavasti kylpylöitä, joiden palveluista voi nauttia suomalaisittain halpaan hintaan. Kylpylöitä on ympäri kaupunkia, ja niiden hintataso vaihtelee runsaasti sijainnin ja palvelutason mukaan. Saatavilla on niin edullisia ja vaatimattomia kylpyläpalveluja kuin luksustason hemmotteluhoitojakin.

2. Monipuolinen kylpylätarjonta sopii erilaisille matkailijoille

Krakovan kylpylävalikoima on valtava, mistä syystä jokainen matkailija voi löytää itselleen sopivat palvelut ja omaa tyyliä sekä budjettia miellyttävän vaihtoehdon. Paras kylpylätarjonta on Krakovan vanhankaupungin kupeessa, mutta keskusta-alueen ulkopuolella on myös lukuisia kylpylöitä. Yleisesti hintataso on sen edullisempi mitä vaatimattomampi ja mitä kauempana keskustasta kylpylä sijaitsee.

3. Hyvä palvelutarjonta

Kylpylöiden palvelutarjonta on monipuolinen, ja saatavilla on esimerkiksi erilaisia hierontoja, kauneudenhoitopalveluja, kasvohoitoja sekä esimerkiksi mani- ja pedikyyrejä. Tarjolla on monia hyvin erikoisiakin hoitoja, sillä Krakovassa voi kokea esimerkiksi hunajahieronnan, kookoshoidon tai vaikkapa luomumanikyyrin.

>> Lue lisää vinkkejä Krakovaan Rantapallon kohdeoppaasta!

Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 23.7.2017

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia