Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Sidebar Top". Käytetään oletusta "sidebar-1". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-1" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Sidebar Left". Käytetään oletusta "sidebar-2". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-2" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Sidebar Right". Käytetään oletusta "sidebar-3". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-3" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Sidebar Bottom". Käytetään oletusta "sidebar-4". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-4" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Footer". Käytetään oletusta "sidebar-5". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-5" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "404 Page". Käytetään oletusta "sidebar-6". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-6" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Wide". Käytetään oletusta "sidebar-7". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-7" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Boxes". Käytetään oletusta "sidebar-8". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-8" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Footer Wide". Käytetään oletusta "sidebar-9". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-9" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778
TBT: Malcesine, Gardajärvi (Italia) 26 v sitten - Lomaunelmia ja unelmalomia
Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

TBT: Malcesine, Gardajärvi (Italia) 26 v sitten

Kesällä 1989 sinkkutyttö teki omin päin viikon reissun Gardajärvelle Italiaan, pakettimatkalla kylläkin. Matkustelin 80-luvun lopulla ja 90-luvulla useimmiten yksin, minä kun laitoin kaiken liikenevän matkoihin siinä missä kaverit ostivat vaatteita ym. tuiki tarpeellista. Siihen aikaan monet käyttivät niitä lähes nilkkoihin ylettäviä toppatakkeja joiden hupuissa oli aidot turkisreunukset. Hintaa niillä oli yhden etelänmatkan verran. Kaveri jonka kanssa tein pari reissua kadehti kun kerroin taas olevani menossa jonnekin,  niin totesin hälle että minäpä en osta joka talvi uutta toppatakkia.

Mutta nyt sinne 26 vuoden takaiseen Malcesineen!

img046

Aurinko paistaa ja järvi kimmeltää. Malcesine on pieni, idyllinen kaupunki. Tänä päivänä siellä asuu noin 3500 asukasta, joten suureksi se ei ole kasvanut vieläkään.

img045

Surffaajat olivat jo löytäneet Gardajärven.

img050

La Scala-suvun rakennuttama Malcesinen linna, Castello Scaligero, on kaupungin maamerkki. Kuva on otettu myöhään illalla, tunnelma on lähes aavemainen.

img047

Ylhäältä linnasta näkyivät hyvin Malcesinen talojen punaiset katot.

img048

img049

img052

Ylös Monte Baldolle kulki köysirata joka näkyy alla olevassa kuvassa.

img051

Olisipa kiinnostavaa tietää miten paljon Malcesine on näin pitkässä ajassa muuttunut! Oletko käynyt siellä viime vuosina? Onko paljonkin rakennettu lisää? Kommentteihin voi laittaa linkkiä, jos olet blogannut kuvia Malcesinesta 🙂

TBT eli Throwback Thursday on viikoittainen mahdollisuus muistella menneitä.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *