Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Sidebar Top". Käytetään oletusta "sidebar-1". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-1" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Sidebar Left". Käytetään oletusta "sidebar-2". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-2" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Sidebar Right". Käytetään oletusta "sidebar-3". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-3" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Sidebar Bottom". Käytetään oletusta "sidebar-4". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-4" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Footer". Käytetään oletusta "sidebar-5". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-5" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "404 Page". Käytetään oletusta "sidebar-6". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-6" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Wide". Käytetään oletusta "sidebar-7". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-7" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Boxes". Käytetään oletusta "sidebar-8". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-8" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778

Notice: register_sidebar kutsuttiin väärin. id ei asetettu vimpainalueelle "Footer Wide". Käytetään oletusta "sidebar-9". Muuta id manuaalisesti arvoon "sidebar-9" niin pääset eroon tästä ilmoituksesta ja säilytät vimpainalueen sisällön. Lisätietoja: Debugging in WordPress.(Tämä viesti lisättiin versioon 4.2.0.) in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4778
TBT: Kihlajaismatka Santorinille 2002 - Lomaunelmia ja unelmalomia
Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

TBT: Kihlajaismatka Santorinille 2002

Blogini ensimmäinen TBT vie 13 vuoden takaiseen Kreikkaan. Santorinin sää oli viikon matkallamme syyskuussa ’02 välillä pilvinen mutta vielä miellyttävän lämmin. Ajankohta Santorinin reissuun olikin mielestämme parempi syksyllä kuin olisi ollut kesällä, silloin olisi voinut skandinaavi jo paistua!

img035

img027

img026

img030

img037

Hotellimme sijaitsi Kamarissa ja löysin sen vieläkin helposti hotellivaraussivustolta: Afroditi Venus Beach Hotel & Spa. Vietimme melko vähän aikaa hotellilla muuhun kuin nukkumiseen. Mieleen jäi se, että samaan aikaan siellä yöpyi paljon saksalaisia, jotka kävivät jo ennen aamupalaa varaamassa aurinkotuolit pyyhkeillään. Me lähdimme aamupalan jälkeen kiertelemään saarta ja kun alkuillasta tai myöhään iltapäivällä palasimme kyliltä, saksalaiset käristivät edelleen nahkaansa altaan ympärillä. Lähtivätköhän ne pois sinäkään yhtenä iltapäivänä, kun hetken ripsotteli vettä?!

img029

img038

Kävimme auringonlaskuristeilyllä purjelaivalla, laskeva aurinko peilasi kauniisti vuorenseinämään.

img034

Kaunis raudan ja mineraalien värjäämä punainen ranta sai meiltä vain kameran huomion.

img039

img031

Vuokrasimme ison skootterin ensin päiväksi, sittemmin vielä toiseksi kiertääksemme saaren ristiin rastiin. Kävimme Punaisen rannan lisäksi mm Oiassa, Firassa sekä Akrotirin majakalla ja arkelogisilla kaivauksilla.

img036

Firassa ja Oiassa on paljon viehättäviä kahviloita ja ravintoloita. Firasta pääsee myös alas satamaan, joko autotietä tai polkua pitkin.

img028

img033

Me ajoimme skootterilla toisen, Kamarin kylästä lähtevän serpentiinitien ylös muinaisen Thiran raunioille. Maisemat ylhäältä olivat hienot ja sieltä ymmärsi myös hyvin miten pieni saari onkaan. Takanani näkyy Kamarin kylä, oikeassa reunassa sen mustahiekkainen ranta.

img032

Vasemmalla näkyy hieman Santorinin lentokenttää.

img025

Fira.

FB_IMG_1451513582643

Upea Oia.

FB_IMG_1451513595490

Oletko käynyt Santorinilla viime vuosina? Tuohon aikaan lentokenttä oli todella pieni ja opas sanoi check-inin jälkeen, että voitte mennä viettämään aikaa viereiseen tavernaan. Kentällä ei nimittäin ollut mitään palveluja. Vieläkö siellä on sama tilanne?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *