Thaimaa on helppo ja edullinen kohde suomalaismatkailijalle. Löydä halvat lennot lomalle ja lähde!2019-05-02T15:04:15+03:00
WPDEV!!

Thaimaa on auringon ja hymyjen rantaparatiisi

Kuva: Shutterstock
Halvat lennot Thaimaahan

Halvat lennot Thaimaahan – näin pääset halvalla lämpimään

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Lennot Thaimaahan

Halvin aika lentää:
Toukokuu
Kallein aika lentää:
Joulu–tammikuu, juhlapyhät
Halvimmat lennot:
noin 400 euroa
Suorat lennot Helsingistä:
Finnair
Bangokin IATA-tunnus:
BKK
Lentoaseman etäisyys keskustasta:
30 km

Thaimaa on helppo ja edullinen kohde suomalaismatkailijalle. Löydä halvat lennot lomalle ja lähde!

Halvat lennot aurinkokohteeseen

Aasian suosikkikohde Thaimaa hemmottelee matkailijoita läpi vuoden, mutta suosituimmillaan maa on talvikuukausina, jolloin lämpötilat ovat hellelukemissa ja sateita vähän. Suomalaisittain talvi onkin säiden puolesta ihanteellisinta aikaa vierailla Thaimaassa, mutta budjettimatkaajan näkökulmasta talvi on hintojen vuoksi huonoin ajankohta.

Thaimaan suosituimmat matkakohteet ovat pääkaupunki Bangkokin lisäksi muun muassa Phuket, Pattaya ja Krabi, mutta kiinnostavaa nähtävää riittää ympäri maata. Suosion vuoksi Thaimaahan on saatavilla rutkasti reittilentoja, mutta suoria lentoja on Suomesta vain yhden reitin verran: Finnairin lennot Bangkokiin. Useimmat matkailijat vaihtavatkin Bangkokissa konetta ja suuntaavat lopulliseen määränpäähänsä paikallisten lentoyhtiöiden avulla.

Thaimaassa on kahdeksan kansainvälistä ja 16 kansallista lentoasemaa. Suurimmat lentoasemat ovat Bangkokin Suvarnabhumin ja Don Mueangin sekä Chiang Main ja Phuketin lentokentät.

Näin löydät halvat lennot Thaimaahan

Jos haluat löytää Thaimaan-lennot mahdollisimman halvalla, ole liikkeellä ajoissa erityisesti, jos suunnitelmissasi on matkustaa talvikaudella. Halvin aika matkustaa Thaimaahan on kesä, jolloin sekä lennot että majoitus ovat edullisimmillaan. Kalleinta on joulun ja uudenvuoden aikoihin.

Thaimaahan pääsee vaivatta paitsi suorilla myös vaihdollisilla lennoilla, jotka ovat usein suoraa lentoyhteyttä edullisempi vaihtoehto. Halvimmillaan suorat Bangkokin-lennot maksavat noin 500 euroa, kun vaihdolliset lennot saa noin 400 eurolla.

Kuva: ShutterstockHalvat lennot Thaimaahan
Bangkok on tuttu kohde useimmille Thaimaan-matkailijoille, ja se on erinomainen aloituspiste lomalle.

Reittilentojen lisäksi Thaimaahan pääsee Suomesta helposti matkatoimistojen lomalentojen avulla. Suorien lomalentojen kohdetarjonta riippuu kaudesta, mutta kattaa usein suosituimmat kohteet. Valtaosa Thaimaan-lomalennoista liikennöidään Helsingistä. Lomalennot eivät välttämättä ole reittilentoja merkittävästi edullisempia, mutta Bangkokin sijaan charter-lennolla voi päästä suoraan esimerkiski Phuketiin.

Halvat lennot Thaimaahan löytyvät helpoimmin Rantapallon lento- tai äkkilähtöhaun avulla. Voit vertailla yhdellä näkymällä kaikkien lentoyhtiöiden tarjontaa ja nähdä parhaat hinnat juuri toivomanasi ajankohtana. Voit asettaa palveluihin matkavahdin, jolloin saat viestit parhaista lentotarjouksista suoraan sähköpostiisi.

>> Katso tämän hetken parhaat äkkilähtölennot Thaimaahan

Mainio lentotarjonta ja kattavat jatkoyhteydet

Suomesta pääsee lentämään Thaimaahan paitsi Finnairin suorilla lennoilla myös esimerkiksi Norwegianin ja Turkish Airlinesin lennoilla. Bangkok on mainio välikohde Thaimaan-seikkailulla, sillä pääkaupungista on erinomaiset jatkoyhteydet ympäri maata. Maansisäiset lennot ovat häkellyttävän halpoja, sillä yhdensuuntaisen lennon saa helposti 20–30 eurolla.

Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema on suuri lentokenttä, joka tarjoaa erinomaiset palvelut. Verovapaiden myymälöiden lisäksi lentokentällä on rutkasti ravintoloita, kioskeja ja kauppoja. Reilun puolen tunnin matka lentoasemalta keskustaan taittuu helpoiten taksilla.

Siinä missä Suvarnabhumin lentoasema on suuri ja kansainvälinen lentokenttä, voivat monet thaimaalaiset lentokentät olla hyvinkin pieniä ja vaatimattomia. Varaudu ulkoilmakenttiin ja sympaattisiin ratkaisuihin. Parhaimmillaan pienet lentoasemat voivat olla yhden lentoyhtiön hallinnassa, jolloin niissä on erinomaiset palvelut ilmaisesta wifi-yhteydestä maksuttomiin välipaloihin ja juomiin.

>> Siirry lentohakuun ja vertaa hinnat Thaimaahan

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock

Päivitetty: 2.5.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia