WPDEV!!
Kuva: Shutterstock
Pisa, Italia

Norwegianilta kaksi uutta kohdetta: Italian Pisaan ja Montenegron Tivatiin suorat lennot keväällä

Uusia reittejä aletaan liikennöidä huhtikuussa.

Kaksi uutta reittiä Eurooppaan

Halpalentoyhtiö Norwegian aloittaa suorat lennot kahteen uuteen kohteeseen, Italian Pisaan ja Montenegron Tivatiin. Molemmat reitit alkavat huhtikuussa 2019.

Kumpaakin reittiä liikennöidään kerran viikossa. Helsingin ja Pisan välistä reittiä lennetään lauantaisin 6. huhtikuuta 2019 alkaen, Tivatin-reittiä tiistaisin 16. huhtikuuta 2019 lähtien.

– Suomalaiset matkustajat ovat erittäin kiinnostuneita matkustamaan Norwegianilla. Olemme iloisia, että he arvostavat joustavia ja edullisia lippujamme. Siksi meille onkin suuri ilo lanseerata jälleen kaksi uutta reittiä. Uusien Pisan ja Tivatin reittien myötä Suomesta lähtevillä matkustajilla on entistäkin suurempi valikoima, sanoo Norwegianin EVP Commercial Thomas Ramdahl.

Montenegron suosio on kohonnut viime vuosina myös suomalaisten keskuudessa merkittävästi, mutta maahan ei ole aiemmin ollut suoria lentoja Suomesta. Norwegianin Tivatin-reitti onkin ensimmäinen suora reitti Suomesta Montenegroon. Rantakaupunki Tivat sijaitsee Etelä-Montenegrossa, Kotorinlahden äärellä.

Länsi-Italiassa sijaitseva Pisa on tunnettu yliopistokaupunki, jonka kalteva torni on maailmankuulu nähtävyys. Kaupungissa on kuitenkin myös paljon muuta nähtävää, ja se toimii mainiona tukikohtana Toscanan-matkalle.

Lähde: Norwegian
Kuva: Shutterstock

Päivitetty: 18.12.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia