Haluatko startata matkan juhlavasti tai tehdä pitkästä odotuksesta miellyttävämmän? Lentokenttälounget ovat matkailijalle pientä luksusta - esittelyssä Helsinki-Vantaan tarjonta. 2019-07-22T12:16:52+03:00
WPDEV!!
Kuva: Finnair
Helsinki-Vantaan lounget

Helsinki-Vantaan lentokenttälounget esittelyssä – rentoudu ennen matkaa!

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Haluatko aloittaa lomamatkan juhlavasti tai tehdä lentokentällä vietetystä odotusajasta mahdollisimman miellyttävän? Lentokenttälounget tuovat matkaan pientä luksusta.

[email protected] Lounge

Mukavan kodinomaiseksi suunniteltu [email protected] jäljittelee talomaista tunnelmaa. Sen huomaa erityisesti keittiöstä, jossa tarjoillaan sesonkien mukaista syötävää. Astiat noudetaan itse kaapeista, ja tarjolla on salaattien sekä voileipien lisäksi myös lämmintä ruokaa.

Liikematkustajat voivat tehdä töitä kotikonttorissa tai vaikkapa rentoutua pelaamalla Playstationia. Loungesta löytyy myös suihku ja lapsille suunnattu leikkialue.

Kuva: FinaviaAlmost@home-lounge
Kodinomainen [email protected] kutsuu viihtymään.

Priority Pass -jäsenet pääsevät korttia vilauttamalla loungeen. Maksua vastaan loungeen pääsee kolmeksi tunniksi, jolloin hinta on 35 euroa.

Sijainti: terminaali 2, transfer-alue, Duty Free -myymälän vieressä.

>> Lue lisää [email protected] Loungesta

Aspire Lounge by Swissport

Helsinki-Vantaan lentoaseman Schengen-alueella sijaitseva Aspire-lounge on värikäs ja moderni tila, jossa näkyy myös suomalaisuus. Kotimainen design sekä suomalaista luontoa korostavat sisustusratkaisut, kuten esimerkiksi pöytinä toimivat puupöllit, tuovat suomalaista kulttuuria vierailijoille tutuksi.

Loungen palvelut kattavat paitsi suihkun myös sanomalehdet, verkkoyhteyden ja television. Nälästä pääsee eroon noutopöydässä, josta löytyy kevyttä ruokaa, lämpimiä ja kylmiä juomia sekä pientä makeaa.

Kuva: FinaviaAspire-lounge Helsinki-Vantaalla
Non-Schengen-alueella sijaitsevassa loungessa on paljon suomalaisia elementtejä.

Muun muassa Priority Pass -kortti takaa sisäänpääsyn Aspire-loungeen, mutta sisälle pääsee myös 35 euron sisäänpääsymaksua vastaan.

Sijainti: terminaali 2, lähtöportti 27

>> Lue lisää Aspire Loungesta

Finnair Lounge

Selkeät, skandinaaviset ja vaalean tyylikkäät Finnair-lounget sijaitsevat Helsinki-Vantaalla sekä Schengen-alueella että sen ulkopuolella. Loungeja on yhteensä kolme: Schengen-alueella yksi ja non-Schengen-alueella kaksi. Suomalainen muotoilu on loungeissa näkyvässä roolissa: sisustuksessa on käytetty muun muassa Eero Aarnion suunnittelemia pallotuoleja.

Myös ruokatarjoilussa on panostettu kotimaisiin tuotteisiin. Keskiyöllä lähtevillä Aasian lennoilla matkustavia loungeasiakkaita ilahdutetaan myöhäisillan buffetilla, jonka jälkeen koneessa voi nukahtaa täysin vatsoin.

Kuva: FinaviaFinnair lounge Helsinki-Vantaa
Finnairin loungeihin pääsee sekä tasokorteilla että rahalla.

Lounge on käytettävissä veloituksetta business-tason matkustajille sekä Finnair Plus Platinum- ja Gold-jäsenille. Kolmen tunnin mittaisen vierailun Finnairin loungeihin premium-loungea lukuun ottamatta voi ostaa 48 euron hintaan. Non-Schengen-alueen lounget uudistuvat kesän 2019 aikana.

Sijainnit: terminaali 2, lähtöportti 22 sekä porttien 36 ja 37 välissä

>> Lue lisää Finnairin loungeista

>> Lue myös: Finnairin Helsinki-Vantaan lounge uudistuu – tältä näyttää vain platinakorttilaisille avautuva Platinum Wing

SAS Business Lounge

Helsinki-Vantaan ykkösterminaalissa sijaitseva SAS Business Lounge on lentoyhtiön mukaan luotu matkailijan skandinaaviseksi olohuoneeksi. Keskeinen sijainti lähellä lähtöportteja sallii loungessa loikoilun aina viime minuutteihin saakka ennen lähtöä.

Loungen peruspalveluihin kuuluvat buffetpöydän lisäksi myös lehtivalikoima, langattomalla verkkoyhteydellä varustetut tietokoneet sekä rentouttavat istuinryhmät lepohetkeä varten. Loungesta työrauha löytyy hälyisää terminaalia helpommin.

Loungeen on vapaa pääsy Scandinavian Airlinesin plus- ja business-luokan matkustajille sekä Star Alliance Gold -jäsenille sekä Eurobonus Pandion -korttilaisille. Ulkomaille matkustava asiakas voi lunastaa sisäänpääsyn 28 euron hintaan.

Sijainti: terminaali 1, lähtöportti 13

>> Lue lisää SAS:n loungesta

Plaza Premium Lounge

Helsinki-Vantaan loungejen uusin tulokas on kesällä 2019 avattu, hongkongilaisomisteinen Plaza Premium Lounge. Lentoaseman non-Schengen-alueella sijaitseva lounge tarjoaa rutkasti istumapaikkoja, lapsille suunnatun leikkialueen sekä hyvät tarjoilut.

Kuva: Inka KhanjiPlaza Premium Lounge, Helsinki
Plaza Premium Lounge on Helsinki-Vantaan tuorein lounge.

Loungen hintaan sisältyvät virvoitusjuomat, kahvit, olut ja viini, lämmin ruoka sekä makeiset. Ruokaa on tarjolla aamusta keskiyöhön, ja tarjoiluissa näkyy vaikutteita niin suomalaisesta kuin hongkongilaisestakin keittiöstä. Plaza Premium Loungen sisustus mukailee ketjun muiden loungejen linjaa.

Loungeen on pääsy niin Priority Pass -kortilla kuin sisäänpääsyn ostamallakin. Kahden tunnin vierailu loungessa maksaa 48 euroa.

Sijainti: terminaali 2, Aukion vieressä

>> Lue lisää Plaza Premium Loungesta!

Löydä halvat lennot Rantapallon lentohaun avulla >>

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Finnair, Finavia ja Inka Khanji

Päivitetty: 22.7.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (29 votes, average: 3,21 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

Tässä puhutaan, että silver-tasokortilla pääsisi loungeen veloituksetta.
Mutta kyllä tytöt 50 € siitä veloittaa.???