Helsinki-Vantaan lentoasemalla on turvatarkastuspiste jonka olemassaolosta monet tietävät, mutta jonka harva lopulta löytää.2018-09-24T09:15:31+03:00
WPDEV!!
Kuva: Finavia
Turvatarkastus Helsinki-Vantaalla

Älä enää jonota! Tiesitkö tästä Helsinki-Vantaan ”salaisesta” turvatarkastuspisteestä? Useimmat eivät löydä koko paikkaa

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on turvatarkastuspiste jonka olemassaolosta monet tietävät, mutta jonka harva lopulta löytää.

Turvatarkastuksen läpi ilman ruuhkia

Oletko sinäkin joskus lähtenyt matkalle kiireellä, ja harmitellut saapuvasi Helsinki-Vantaan lentoasemalle juuri pahimpaan ruuhka-aikaan? Turvatarkastusten yhteydessä olevat näytöt kertovat matkustajille kuinka pitkä jonotusaika kussakin turvatarkastuspisteessä on, mutta se on laiha lohtu silloin, kun on saapunut lentoasemalle auttamattomasti myöhässä ja lennon lähtöön on enää muutamia kymmeniä minuutteja.

Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:ssa on kuitenkin turvatarkastuspiste, josta useimmat matkailijat eivät edes tiedä. Se avataan tavallisille matkustajille vain ruuhka-aikaan ja on pääsääntöisesti rauhallinen, vaikka muissa turvatarkastuspisteissä olisi jonoa ruuhkaksi saakka. Parasta turvatarkastuspisteessä on sen sijainti aivan matkustajien nenien edessä – useimmat eivät vain huomaa koko pistettä!

Toisessa kerroksessa oleva turvatarkastuspiste sijaitsee aivan terminaali 2:n lähtöaulan reunalla. Sisäänkäynnistä katsottuna oikealla oleva turvatarkastus on ruuhka-aikojen ulkopuolella ainoastaan priority-matkustajien käytössä, mutta samassa paikassa oleva toinen piste avautuu ruuhkien ajaksi kaikille matkustajille.

>> Lue myös: Ruuhka Helsinki-Vantaalla? Näiden vinkkien avulla pääset lähtöportille nopeasti

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Finavia

Päivitetty: 24.9.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (39 votes, average: 1,82 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

7 kommenttia

Olipa epäselvästi kirjoitettu. Rantapallon ”journalistinen” taso vaan laskee laskemistaan.

Turvapiste on auki vain business matkustajille! Kokemusta on kun puolen tunnin jonotuksen jälkeen käännytettiin pois kun oli vain economy lippu. Lyhyimmät jonot on ruuhka aikaan terminaali 1:ssä josta pääsee sitten kävellen muihin terminaaleihin.

Joo, pomputtele vaan sitä rantapalloa ajan kuluksi. Oikealla? Nyt meni koko luotto tähän saittiin!

Kaikki väärin tässä jutussa. Priority vasemmalla puolella. Ja voin vakuuttaa että tavallisessakin jonossa on kova ruuhka. Kannattaa käydä katsomassa maanantaiaamuna. Vai nukutteko silloin vielä?

Jutussa sanotaan sen sijaitsevan paikassa, jota useimmat eivät löydä. Et sinäkään näköjään. Lue juttu uudelleen niin ymmärrät miksi.