Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Bloggaajan päivä Lontoossa

Minulta on kyselty josko olisi mahdollista kirjoittaa enemmän Lontoo-kuulumisia blogiin. Olen ollut Lontoossa toki paikalla jonkin verran, mutta reissun päällä sitäkin enemmän ja blogi on keskittynyt enemmän sitten niihin reissuihin. Olen kuitenkin tehnyt päätöksen tarinoida Lontoosta enemmän tästä lähtien, tänään on vuorossa tarinaa eilisestä – suht koht hektisestä bloggaajan päivästä. Kameraa minulla ei ollut mukana, joten iPhonen kameralla mentiin.

photo-253

10:00. Eilinen alkoi aamuisella tapaamisella Twickenhamissa. Koska tapaaminen oli jo melko aikaisin, olin liikenteessä jo kahdeksan jälkeen. Lontoon välimatkat ovat yksi miinus tässä kaupungissa ja työmatkaliikenteessä tunti pari suuntaansa ei ole ollenkaan epätavallista. Olen hyvin aamu-uninen joten laittautumiseen ei yleensä jää kovin paljoa aikaa – huulipuna pelastaa paljon!

12:00. Tapaaminen päättyi ja suunnistin Twickenhamin parhaaksi havainnoimaani pubiin lounaalle. Lounas ei tosin ollut mikään varsinainen elämys kuten ei pubiruoat yleensäkään, mutta tämä oli ehkä jopa keskimääräistä heikompi esitys. Toisaalta, viiden punnan lounaalle ei mielestäni voi suuria odotuksia asettaakaan.

photo-254

13:30. Starbucks, New Kings Road, Fulham. Minulla oli tapaaminen entisellä asunnollamme klo 15.00, joten Twickehamista Fulhamiin päästyäni päätin mennä kahville tappamaan aikaa ja selailemaan blogeja. Viivyin Starbucksissa melkein tunnin (käyn siellä yleensä ilmaisen wifin takia, muuten Fulhamissa on mahtavia kahviloita jotka peittoavat Starbucksin 100-0) ja ehdin selailla kaikki lempiblogini läpi kahvimukin äärellä.

photo 5-1

15:00. Olin odottamassa vuokranvälittäjää hieman etuajassa ja ehdin ottaa asunnolta vielä viimeisiä kuvia. Fulham on alueena sellainen, jossa viihdyin ja voisin hyvin kuvitella asuvani vastedeskin. Nyt kamani ovat Matteon luona ja suunnitelmat hieman auki – kerron teillekin kunhan tiedän itse lisää!

photo 4-1

16:00. Kun vuoranvälittäjä oli lähtenyt, oli ohjelmassa pikainen pyrähdys Notting Hillissä, josta etsin eräästä second hand-  kirjakaupasta matkailuaiheisia kirjoja. Valinnanvaraa oli liiaksikin joten päätin palata paremmalla ajalla. Kyseinen kauppa sijaitsee muuten aivan Notting Hillin metroaseman vieressä ja sinne kannattaa ainakin vilkaista jos on ohikulkumatkalla. Nimeä en tähän hätään muista, mutta ikkunoissa taitaa olla keltaisia mainoksia (Portobello Roadin exit).

photo-255

17:00. Noin viiden aikoihin tapasin Suomesta käymässä olleet ystäväni Dominion-teatterin edessä ja lähdimme etsimään ruokapaikkaa Sohosta. He olivat juuri tulossa Parliament Hilliltä jossa olivat katselemassa maisemia ja kaikilla oli sopivasti nälkä. Varsinkin minulla.

photo 3

17:30. Pienen kävelyn jälkeen löysimme itsemme thai-ravintolasta ja ruoan puolesta valinta oli täydellisen onnistunut. Kuten täällä  blogissa olen useasti kertonut, yritän vältellä ketjupaikkoja ja tämä pieni thai-paikka oli oikein oiva valinta. Tilasin ylläolevan katkarapu-nuudeli-annoksen, ja hintaa koko ruokailulle tuli osaltani 12,90£ sisältäen tipin. Nuudeliannos kustansi 6,95£ sekä tuoppi Kiriniä puolestaan 4,85£. Kirinhän on tosin japanilainen olut, mutta väliäkös tuolla – Changiakin olisi ollut saatavilla. Hinta oli mielestäni erittäin edullinen, ja yksi syy tykätä Lontoosta on juuri mahdollisuus syödä ulkona edullisesti ja hyvin.

photo 2-1

20.00. Ruokailun jälkeen lähdimme ystävieni kämpille Kings Crossille ja siellä juttelimme sekä vaihdoimme kuulumisia muutaman tunnin ajan. Muut valmistautuivat illanviettoon ja itse suuntasin kotia kohti noin kymmenen maissa. Tänään on vuorossa pienimuotoiset oluen maistajaiset luonnon helmassa Surreyssä ja en halunnut olla myöhään eilen liikenteessä. Tuskin ollaan tänäänkään sillä myöhään ulkona roikkuminen ei juuri houkuttele.

Haluaisitteko te lukijat lukea enemmän Lontoo-juttuja? Millaisia? Kommentoikaa ihmeessä tai laittakaa vaikka ehdotuksia e-mailina!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Ananas2go torstai, helmikuu 20, 2014 at 15:28

  Hei! Kiitos postauksestasi! Lontoo-jutut vetävät minut blogiisi entistä varmemmin, sillä varasin lentoliput ensimmäiseen pitkään viikonloppuuni Lontoossa.

  a) Matkaseura ja minä haluamme oikeaa ruokaa. Missä olisi kiva pubilounas? Entä parasta intialaista tai muuta maustettua?

  b) Popot pogoillen -blogini virisi tämän vuoden tammikuussa. Millaisin silmin innokas, yrityselämästä haaveileva bloggaaja katselisi Lontoota? Harrasteena katseleminen tai vaikka päämäärätön ratikkaretki pikemminkin kuin minuuttipelillä nähtävyydestä toiseen kipittäminen.

 • Reply millamainen perjantai, tammikuu 24, 2014 at 13:00

  Olipa mahtava postaus! :))) Sulla on oikein ihana blogi!

  • Reply lena perjantai, tammikuu 24, 2014 at 15:29

   Kiitos kovasti, mukava kuulla että tykkäät 🙂

 • Reply Rantapallo maanantai, tammikuu 20, 2014 at 15:30

  Testikommentti

  • Reply lena maanantai, tammikuu 20, 2014 at 16:23

   Kiitos Jani avusta, hyvin toimii!

 • Reply Katja sunnuntai, tammikuu 19, 2014 at 01:38

  Lisää Lontoo-juttuja ehdottomasti! Näistä pystyy niin hyvin nappaamaan vinkkejä omiin seuraaviin Lontoo-reissuihin, esim. tuo kirjakauppa alkoi aikas kovasti kiinnostamaan. ns. Itsellä suurin osa ajasta tulee aina vietettyä siellä ns. turistialueilla, joten mielenkiintoista lukea muustakin Lontoosta 🙂

  • Reply lena sunnuntai, tammikuu 19, 2014 at 14:31

   Kiitos kommentista Katja! Mulle on ollut hieman epäselvää mitä bloggaajat blogeista etsivät ja esimerkiksi matkavinkit näyttävät olevan suosittuja. : ) Niitä siis hieman lisää, sieltä turistipaikkojen ulkopuolelta.

 • Reply Maarit/Pää pilvissä lauantai, tammikuu 18, 2014 at 15:15

  Kaikki käy! Hyvistä blogeista lukee mielellään juttuja ihan mistä vaan ^^

  • Reply lena sunnuntai, tammikuu 19, 2014 at 14:30

   Kiitos Maarit! : ) Yritän kuitenkin hieman lisätä Lontoo-aihetta lähiaikoina, ehkä kotikulmiinkin pitäisi paremmin tutustua.

  Leave a Reply