Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

CANARY WHARF, LONDON // INSTAGRAM TRAVEL THURSDAY

Sometimes visiting new places in your city feels like an adventure, especially when you live in a city like London. This Monday my cousin and I were wandering around London and decided to go somewhere either of us had never been. After a bit of thinking we ended up in Canary Wharf, the business centre of London. DLR (Docklands Light Railway) took us to our destination from Bank and Canary Wharf welcomed us with sunshine and its pretty silhouette certainly fed my (amateur) photographer’s soul.

// Joskus vierailu uusissa paikoissa omassa asuinkaupungissasi vastaa pientä seikkailua, varsinkin jos sattuu asumaan Lontoossa. Maanantaina kuljimme serkkuni kanssa ympäri Lontoota ja päätimme lähteä vierailemaan paikassa jossa kumpikaan meistä ei ole koskaan käynyt. Päädyimme Canary Wharfiin, joka on Lontoon business-keskittymä. DLR (Docklands Light Railway) kyyditsi meidät perille Bankin asemalta, ja Canary Wharf toivotti meidät tervetulleeksi aurinkoisen sään kera. Sen kaunis silhuetti oli omiaan ruokkimaan tällaisen (amatööri) valokuvaajan sisintä.

photo-235

When you get off DLR at Canary Wharf, you don’t really feel like being in London. Being London’s business centre, the area is full of tall buildings and business people walking around being generally busy.  Surely London is full of business people, but Canary Wharf is just very new and polished with its tall buildings (some of them even qualify as skyscrapers?). However, it is not like London I know. Canary Wharf is home for UK’s second tallest building at 1 Canada Square, The Shard being the tallest one.

// Astuessasi ulos DLR-asemalta Canary Wharfissa, tunnelma on kovin ei-Lontoomainen. Canary Wharf on yksi Lontoon kaupallisista keskittymistä, ja alue on täynnä korkeita rakennuksia ja kiireisiä uraihmisiä. Tietenkin Lontoo on täynnä businessmiehiä- ja naisia, mutta Canary Wharf on kovin uusi ja kiillotettu korkeine rakennuksineen. Jotenkin ei niin Lontoota. Canary Wharfissa sijaitsee UK:n toiseksi korkein rakennus (1 Canada Square), Lontoon ylpeys The Shard pitää ensimmäistä sijaa.

photo-238photo-239

Canary Wharf is a brilliant destination for a half-day trip. It has a large shopping centre with a good variety of fancy and a bit less fancy shops from Banana Republic to Tiffany’s (if Santa is reading this, Tiffany has some lovely necklaces). At winter, Canada Square has an ice rink and beautiful lights at night. Also, you won’t be short of choice with restaurants and pubs here.

//Canary Wharf on oikein hyvä kohde noin puolikkaan päivän retkelle. Canary Wharfin DLR asema on yhdistetty kohtuullisen kokoiseen ostoskeskukseen, josta löytyy hienoja ja tavallisempia liikkeitä jokaiseen makuun, Banana Republicista Tiffanyyn (jos itse Joulupukki blogiani lukee, niin vinkiksi voin kertoa että Tiffanylta löytyy kivoja kaulakoruja). Talvisin Canada Squarella on luistinrata joka on kauniisti valaistu ainakin ilta-aikaan. Canary Wharfissa ei tule myöskään pula ravintoloista eikä pubeista, niitä siellä nimittäin riittää.

photo-240 photo-241

I hope you all have a fabulous Travel Thursday, hope you have enjoyed Canary Wharf with me. I might return to Canary Wharf next week as my family will be here and they are probably willing to discover new places in London too. How about you readers, have you ever visited this part of London?

//Näin lopuksi toivotan kaikille oikein mukavaa Travel Thursdayta täältä Lontoosta! Saattaa olla että palaan Canary Wharfiin ensi viikolla perheeni ollessa täällä vierailulla – uskoisin että hekin haluavat nähdä ennestään tuntemattomia paikkoja täältä Lontoosta. Mitenkäs te lukijat, onko teillä kokemuksia Canary Wharfista?

___________________________________________________________________________________________

Instagram Travel Thursday is a weekly blog post collection to promote Instagram as a travel experience as well as to promote travel enthusiasts on Instagram. It is founded by Skimbaco’s Katja Presnal and is hosted in Finland by three inspiring bloggers: VeeraSatu and Nella.

//Instagram Travel Thursday-tempauksen ovat Suomeen tuoneet bloggaajat blogien Running with Wild Horses (Veera)Kaukokaipuu (Nella)  ja Destination Unknown (Satu) takana. Tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Veera Bianca perjantai, joulukuu 13, 2013 at 18:20

  Vaikka en ihan sinne pääsekään nyt muuttamaan, toivottavasti pidät mulle kevään aikana Lontoo tourin kuitenkin 😀

  • Reply lena keskiviikko, joulukuu 18, 2013 at 22:31

   Pidän tourin jos toisenkin! Sun pitää tulla kylään<3

 • Reply Kea perjantai, joulukuu 13, 2013 at 15:42

  Lontoo on kyllä sellanen kaupunki että sieltä löytyy aina uutta ja jännää. Kyllä mä vielä sinne singahdan vierailulle kun rahat ja aika antaa myötä. 🙂

  Ja toi joulupukki on ihan mahtava!

  • Reply lena keskiviikko, joulukuu 18, 2013 at 22:31

   Sun niin pitää Kea tulla visiitille! Rahat ainakin loppuu äkkiä kun kauppoihin pääsee, sen voin jo luvata 😉

 • Reply Leigh Powell Hines perjantai, joulukuu 13, 2013 at 11:43

  Love the snowman.

  • Reply lena perjantai, joulukuu 13, 2013 at 12:13

   Me too. It made the are look very christmassy. : )

 • Reply Alison Chino torstai, joulukuu 12, 2013 at 21:43

  I’ve been out that way for the World Travel Market at the Excel Center. It’s such a different part of the city! We rode the Emirates Air Line and it has gorgeous views of the city + you can use your Oyster Card to ride it so it’s inexpensive!

  Fun photos!! 🙂

  • Reply lena perjantai, joulukuu 13, 2013 at 12:11

   Thanks Alison! I would really love to try the Emirates Airline one day, I live in West London and it is always a little effort to go to the East. : )

 • Reply maaritjohanna torstai, joulukuu 12, 2013 at 19:56

  Kaunista! Lontoosta koluttuna vain mainstream-turistipaikat kun pari kertaa visiteerannut. Seuraavalla kerralla voikin seurailla muiden blogaajien polkuja. Kuvauksellista seutua tämäkin. 🙂

  • Reply lena perjantai, joulukuu 13, 2013 at 12:12

   Kiitos! Ehdottomasti kannattaa muutaman Lontoo-kerran jälkeen siirtyä niiden turistialueiden ulkopuolella ja nauttia Lontoosta ja sen maisemista. : ) Blogeissa on tosiaan paljon hyviä tarinoita ja vinkkejä!

 • Reply Susan (@VibrantIreland) torstai, joulukuu 12, 2013 at 19:01

  Canary Wharf looks exciting! Would love to go up the Shard!

  • Reply lena perjantai, joulukuu 13, 2013 at 12:10

   I would really love to go to the Shard too! One day….. : )

 • Reply maisasofia torstai, joulukuu 12, 2013 at 15:58

  Enpä ole Canary Wharfissa käynyt, mutta miksei kuvien perusteella! Hauska idea lähtä ettimään upouusia paikkoja kotikaupungista! 🙂

  • Reply lena perjantai, joulukuu 13, 2013 at 12:00

   Kannattaa ehdottomasti ensi kerralla suunnata. : ) Lontoo on sen verran iso että sieltä löytyy kyllä vaikka mitä uutta vaikka joka päivä.

 • Reply Heidi / Auringon alla torstai, joulukuu 12, 2013 at 15:37

  Ihana auringonlaskun hehku näissä kuvissa! Kiiltävät pilvenpiirtäjät näyttää kauniille, kun aurinko värjää ne kultaisiksi 🙂

  • Reply lena perjantai, joulukuu 13, 2013 at 12:00

   Oli kyllä mahtava katsella auringonlaskua tuolla pilvenpiirtäjien seassa. : ) Voi kun olis ollu kamera (ei iphone) mukana!

 • Reply satuvw torstai, joulukuu 12, 2013 at 12:58

  Siis nämä kuvat ovat aivan mielettömiä kuten jo Instagramissa ihastelin!!! Katja jo mainitsikin että tuolla on tullut yövyttyä! 🙂 Jamie’s Italian on muuten mukava paikka syödä Canary Wharfissa, ja niin on myös lähistöllä Limehousessa sijaiseva Ramsayn pubiravintola The Narrow. Näistä kahdesta Gordon taitaa tosin viedä voiton…. 🙂

  • Reply lena torstai, joulukuu 12, 2013 at 14:31

   Kiitos Satu! Huomasin tuon Jamien italialaisen tuolla käydessäni, pitää tosiaan etsiä ruokapaikka missä siellä voisi syödä hyvin. : ) Mä en tiennytkään tuosta Ramsayn ravintolasta, pitää ehdottomasti käydä testaamassa. Haha, Gordon kyllä vie voiton näistä kahdesta, I agree 😀

 • Reply katja torstai, joulukuu 12, 2013 at 12:19

  Tämä oli itselleni aivan uusi tuttavuus! Jotenkin aina Lontoossa sitä jumahtaa niille samoille reiteille Waterloo- Big Ben – Westminster Abbey -akselille, London tower ja Bridge- alueelle sekä tietty Oxford streetille (primarkiin käh köh).

  • Reply lena torstai, joulukuu 12, 2013 at 14:29

   Silloinkin kun itse kävin Lontoossa aivan puhtaasti turistina tuli noilla alueilla paljon pyörittyä, mutta nykyään tämä on muuttunut. Pyrin vierailemaan mahdollisimman paljon uusissa paikoissa ja mahdollisimman laajalla alueella. : ) Tosin eilen kävin ostamassa Primarkilta joulupukkipuvun – sen tarkoitus selviää myöhemmin 😀

 • Reply Katja of Skimbaco torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:04

  Olen ollut Lontoossa Satun kanssa vain kerran – ja meidän hotelli oli just tällä alueella!

  • Reply lena torstai, joulukuu 12, 2013 at 11:59

   Mikä sattuma! Mä tykästyin Canary Wharfiin kovasti ja jos asuinpaikkaa (kämppää tai hotellia) etsisin, varmasti suuntaisin katseeni tuonne.

  Leave a Reply