saksa ruskea juoma

Berliini suunnitelmissa

Nyt olisi ensi kuussa tarkoitus lähteä pienelle viikonloppureissulle. Saatiin halvat lennot Berliiniin parin kaverin kanssa. It’s going to be Epic! Pari yötä paikallisessa Scandicissa, siinä Kreuzbergin lähellä. Muttei kuitenkaan liian lähellä, jos tajuatte mitä tarkoitan. Päivisin puistohengausta ja iltaisin jotain aivan muuta. Ei tule mikään nukkumisreissu tästä! Kuolema korjaa univelat..

Berskassa on tullut käytyä jo jokusen kerran ja tällä kertaa voisi käydä katsomassa sellaisia paikkoja, mitä ei olla vielä nähty. Jere (nimi muutettu, koska se on tietoturvanörtti) haluaa mennä johku museoihin. Sehän nähdään. Katotaan sitten ekan illan jälkeen kiinnostaako museot vai jotkut ihan muut paikat.

En voi odottaa.

Ainiin btw. nettikursseille mistä kirjoitin aiemmin ei saa opintotukea.. 🙁

Previous Post

No Comments

Leave a Reply