Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Jälleen yksi Karibian risteily varattu!

Tadaah, sieltähän se tuli, varaus numero 11 ihka oikealle Karibian risteilijälle. Matkamessuilla jo keskustelupaneelissa esiintyessäni moisesta mainitsin, mutta Seychellit-postausten ja kiireiden takia en ihan ensimmäisten joukossa kertonut varauksestani mitään täällä blogin puolella.

Eihän meidän pitänyt varata mitään risteilyä, kun edellisen loppumisestakin oli kulunut vain muutama kuukausi. Risteilykeskuksen sivuilta ja Royal Caribbeanin uutiskirjeestä kuitenkin paistoi sellainen tarjous, että mehän ruvettiin plaraamaan heti sopivia risteilyjä. Sen siitä saa, kun yks laivatyttö on mennyt naimisiin maailman suloisimman Sulo Vilénin kanssa, joka on laivatyttönsä myötä hurahtanut siinä samassa laivamatkailuun.

Että nuin, mikäs se semmoinen diili sitten oli, että pläjäytimme varata ex temporena yhden risteilyn itäiselle Karibialle? Se ol vähän niinkun yhden euron juusto, mutta risteily! Maksoimme tosiaan risteilyn varausmaksuna euron per matkustaja, eli yhteensä neljä euroa ja löimme sillä kiinni viikon risteilyn Celebrity Equinoxilla vuoden päähän ja kaupanpäälliseksi tulla töpsähti vielä Classic -juomapaketti. Varauksemme voimme perua vielä 42 päivää ennen risteilyä menettämällä vain nuo maksamamme neljä euroa, joten diili kannatti tilanteessamme ottaa. Koskaan ei tiedä, minne elämä kuljettaa ja missä kunnossa ikääntyneet vanhempamme ovat vuoden päästä, joten eipä tuo neljän euron menetys kirpaise, jos emme pääse matkaan henkilökohtaisista syistä.

Pyörittelimme ensin Royal Caribbeanin Anthem of the Seasia ja risteilyä Junior Suitessa New Yorkista itäiselle Karibialle, mutta sitten ymmärsimme, että lämpimiä päiviä olisi ollut vähän matkustusajankohtaan nähden. Lähtöajankohdan piti olla juuri tietty, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi oikeastaan Celebrity Equinox. Minulle Celebrity Cruisesin Solstice-luokan alukset ovat olleet bucket listalla mm. niiden yläkannella sijaitsevan ihka oikean nurmikentän takia, joten nyt pääsen nauttimaan hyvästä musiikista ja picnicistä siellä. Lapsien osalta tosin hieman jännitän, sillä Celebrity Equinoxilla ei ole niitä aktiviteettaja, joihin he ovat Norwegian Cruise Linen isoilla aluksilla tottuneet. Saas nähdä, miten reissumme hieman aikuisempaan makuun suunnatulla laivalla sujuu teinien kanssa sitten aikanaan.

Kuva: Wikimedia Commons, author Roger Wollstadt

Anyway, matkamme varasimme toistamiseen Risteilykeskuksen kautta ja tuntui todella hyvälle huomata, että sain saman myyntivirkailijan risteilyämme hoitamaan kuin edelliselläkin kerralla. Yritin kovasti metsästää netistä ennen ja jälkeen varauksen hyttimme parvekkeen kuvaa siinä onnistumatta, mutta pirteä ja ystävällinen Henna pisti sähköpostilla tulemaan kuvan parvekkeestamme sekä samalla hieman infopakettia hyttiluokastamme. AquaClass -hyttien oltua loppuunmyytyjä jouduimme varatessa tyytymään Concierge -luokan hyttiin, mutta eiköhän siinäkin hyttiluokassa saa pikkuista luksusta matkaansa. Lisää tuosta hyttiluokasta voit muuten lukea täältä.

Matkaan on vielä aikaa, mutta tätäkin postausta luetaan varmasti pitkin vuotta. Kuulisinkin mielelläni kokemuksianne Celebrity Cruisesista ja erityisesti Solstice-luokan aluksista, sillä kyseinen varustamo on minulle täysin uusi tuttavuus. Pankaas pistäen hitit ja hutit.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa, Blogit.fi -sivustolla  ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ahmetti keskiviikko, helmikuu 7, 2018 at 02:43

  ”ihka oikean nurmikentän takia,”

  Siellä on kyltit: ”NO EATING”

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, helmikuu 7, 2018 at 09:06

   Kappas. Olen kuullut ja lukenut ihmisten syöneen ko. nurmikentällä esimerkiksi buffetista tuomia eväitään. Tottahan toki jotain maksullistakin evästä on tarjolla, mutta ne ovat kuulemma hieman ylihinnoiteltuja. Saas nähdä, mikä tilanne on sitten kun menemme risteilylle. Joko syön nurmikolla tai sitten en.

 • Reply Tiina torstai, helmikuu 1, 2018 at 09:13

  Olen risteilyt kolmesti Celebritylla ja en oikein osaa muita yhtiöitä ajatella, koska olemme niin tykästyneet Celebrityyn. Risteilimme juuri itäisellä Karibialla Equinoxilla lokakuussa 2017 11 yötä. Vaikka reitti muuttui alkuperäisestä hurrikaani Irman takia, oli matka erittäin onnistunut. Kokemusta on myös Eclipse- ja Silhouette-laivoista, jotka ovat ovat kaikki Solastice-luokan laivoja. Olemme kaikilla kolmella kerralla olleet AquaClassin hytissä ja olemme siitä pitäneet vain sille hyttiluokalle tarkoitetun ravintolan Blun takia. Se on pienempi ja rauhallisempi paikka syödä aamiainen ja illallinen, joten jos vain AquaClassiin tulee vapaata suosittelen läpimästi vaihtamista siihen. Equinoxilla on neljä maksullista erikoisravintolaa joista suosikkimme oli ranskalainen Murano ja japanilainen Sushi on Five. Jos sinulla tulee jotain kysymyksiä mieleen Celebritystä tai Equinoxista, niin vastaan mielelläni 🙂

  • Reply Kthetraveller torstai, helmikuu 1, 2018 at 10:28

   Ai juku, ihanaa kuulla kokemuksiasi ja nimenomaan siitä, että olet ollut tuolla Equinoxilla. Juuri tuon Blu-ravintolan takia olisimme itsekin ottaneet sellaisen Aqua-luokan hytin, mutta saas nähdä onko kannattavaa vaihtaa siihen. Saimme nimittäin lapset edullisesti matkaan samaan aikaan olleen 3:n ja 4:n matkustajan erikoistarjouksen turvin, joten nykyinen diilimme on melkoisen hyvä. Pidän toki silmät auki tuon Aqua-luokan kanssa.

   Ranskalainen Murano on minulla harkinnassa ja täytyypi käydä sitten laivalla katsastamassa Sushi on Fiven silloinen menu. Olen lacto-ovo kasvissyöjä, joten tiettyjä rajoitteita ateriointiini on ja mieskään ei ihan merenelävien iso fani ole.

   Kiitos todella paljon kommentistasi Tiina, palailen asiaan jos ja kun kysymyksiä ilmaantuu. Hyvillä mielin olen lähdössä matkaan.

 • Reply alex keskiviikko, tammikuu 31, 2018 at 17:36

  Kiva, että pääset laittamaan bucketlistillä ruksin myös Celebrityn kohdalle – uskoisin, että tulette viihtymään ja pidetään peukkuja että teidän nuorisokin viihtyy.
  Kuten varmaan muistatkin postauksia Equinoxin sisaresta Reflectionista löytyy omasta blogista (myös itäisen Karibian risteilyltä Concierge-luokan hytissä): https://wpdev.rantapallo.fi/matkoilla/tag/celebrity-cruises/
  By the way: Celebrity-laivaston ensimmäinen naispuolinen kapteeni Kate McCue tulee siirtymään tänä keväänä Summitilta Equinoxille. Kannattaa laittaa captain Kate seurantaan Instan puolella @captainkatemccue !

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, tammikuu 31, 2018 at 18:11

   Iiik, tuohan on mahtavaa! Kate on mulla seurannassa, mutta tuo siirtyminen on mennyt multa ohi. Toivottavasti on samaan aikaan mun kanssa laivalla. Muistelinkin sun olleen Celebrityllä, käyn kurkkaamassa uudestaan ne sinun postauksesi.

  Leave a Reply