Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Minä haluan. Minä haaveilen.

Heipsistä hei ja terkkuja saikkulandiasta. Niin taas olo rysähti kunnolla ja odotettu kuume tuli tappamaan joulukuusta saakka ollutta räkänuhaa/kuumeetonta nuhaflunssaa. Eipä tuo kuumepiikki mitään tehnyt, olo on kun jyrän alle jääneellä ja nuha senkun pukkaa pahempaan suuntaan. Nenäsumutteet ei auta ja verta tulee lähes joka niistolla. Ei naurata, ei.

Anyway, oli meikkiksellä askaakin. Vietettiin keskiviikkona iltaa Rantapallon valokuvausworkshopin merkeissä Alma-talolla ja olpahan ihana ilta. Oli mukavaa päästä juttelemaan matkailukärpäsen puremien ihmisten kanssa ja saada ymmärrystä sille, ettei ole tunteidensa kanssa yksin. Harmistus reissuttomasta kalenterista taikka peruuntuneesta matkasta on ymmärrettävää ja hyväksyttävääkin, joten tästä lähtien en koe häpeää tunteistani.

Illan aikana tuli juteltua myöskin sellaisista asioista kuin matkahaaveista ja siitä se ajatus sitten lähti. Tässä sairaslomalla olen päässyt pohtimaan oikeasti, mitä haluan ja melkoisen parisuhdepainoitteisia ne ajatukset ovat.

Me olemme miehen kanssa taas tässä hirveässä arjen paineessa. Tätä kirjoittaessa (torstai-ilta kello 19.22) mies nukkuu sohvalla väsymystään ja minä möllötän sohvan nurkassa puoliunessa. Kaamea väsymys, nenä tukossa, olo räjähtänyt ja olo taasen niin nätti, ettäh. Tämä säälittävä kahden kuukauden aaltoileva nuha, miehen samanlainen nuhatauti, esikoisen sairastelut ja nyt vielä miehen muutama rankka työpäivä on vetänyt meidät molemmat aivan tsippiin. Kommunikoimme, juttelemme, mutta hymyt on vähissä kun ei vaan jaksa. Ikävä on kova, mutta ei vaan jaksa.

Muutama päivä sitten veimme lapset isovanhemmille lähtevään bussiin ja siinä matkalla keskustelimme vielä mahdollisesta, maaliskuussa tehtävästä perhematkasta. Mies oli edelleen siinä ajatuksessa, että yrittäisimme mennä jonnekin lämpimään, mutta minä torppasin ajatuksen samantien esikoisen poissaolojen takia. Siinä harmistuksissani tokaisin miehelle, että pidän jossain välissä neljä jäänyttä lomapäivää pois ihan muuten vaan, mutta mies pyysi pitämään ne vielä käyttämättömänä.

Jos ollaan rehellisiä, minä en väsymykseltäni muista edes, mitä siinä tuli keskusteltua. Mutta se hetki, kun mies laski kätensä reidelleni autossa, totesi meidän lähtevän kahdestaan jonnekin toukokuussa, ja piti kättänsä reidelläni hyvin pitkän tovin, oli minulle maailman paras hetki. Se rauhoittava ja tsemppaava kosketus oli niin aito, niin oikea juuri tuohon hetkeen.

Kosketus, jonka muistan varmaan vielä kuolinvuoteellanikin. Kosketus, josta haen voimaa näihin arjen jaskoihin hetkiin.

Niin että Rantapallon Millan kysymykseen, mistä minä haaveilen, mitä minä haluan?

Minä haluan kävellä miehen kanssa kahden jonkun Euroopan kaupungin kaduilla. Minä haluan keskustella, katsella rakasta miestäni silmiin, tuntea yhteyden, nauttia ympärillä olevista maisemista ja tietyistä nähtävyyksistä. Illallistaa romanttisesti, tulla hemmotelluksi hotellissa, spassa, haistella kevään tuoksuja luonnossa ja katsella yhdessä kaduilla karttaa mieheeni nojautuen. Olla läsnä jokaisessa hetkessä ja tuntea itseni nätiksi. Sen kun vielä joskus saisi kokea. Siitä minä haaveilen.

Kthetraveller Iltalehti

Tässä teille vain yksi kuva eiliseltä. Valokuvausworkshop meni meikäläiseltä penkin alle, sillä räjähtänyt naama, flunsainen olo ja nenän alla roikkuneet nahkakappaleet edesmenneestä yskänrokosta piti huolen siitä, etten astunut järjestelmäkameran ja valojen eteen. Olen silti onnellinen siitä, että rahtasin puolikipeät luuni Alma-taloon eilen.

Näin ihania ihmisiä ja koin ihania hetkiä. Parasta. Ever.

Hyvää viikonloppua murut. Mies heräsi juuri sohvalta, joten rupean nyhjöttämään hiljaa hänen kainolossaan.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply