Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Vau mikä reissukesä ja Youtube-kuulumisia!

Helou helou! Pahoittelut blogihiljaisuudesta, mutta tällä naisella on ollut takki tyhjä muutaman viikon. Työt vie tällä hetkellä tämän naisen mehut ja pikkuisenhan tuo tuleva virkistyspäivän matkakin teettää töitä. Se on nimittäin niin, että huomenna iloisia duunilaisiamme suuntaa Tallinnaan päiväksi ja minä toimin tuttuun tapaan matkanjohtajana. Tällä kertaa porukka on sen verran iso, että itseäkin jo hieman hirvittää päivän sujuminen Tallinnassa.

Tallinna

Voisi oikeastaan sanoa, että kaikkien aikojen reissukesä alkaa perjantain virkistyspäivämatkasta, sillä viikon päästä siitä suuntaankin perheen kanssa uudistetulle Gabriellalle. Olemme päättäneet kerrankin tehdä jotain ihan muuta, joten tarkoitus olisi käydä Gröna Lundissa. Saas nähdä selviänkö sydänkohtauksetta sieltä, sillä meikäläinen on oikea huvilaitteiden pelkuri. Jotten tekisi elämästäni liian helppoa, olen päättänyt yrittää mennä 121 metrin korkeuteen kohoavaan ketjukaruselliin, Eclipseen. Olen ketjukarusellien ystävä, mutta tuo 121 metriä on melkoisen kova pala tälle korkean paikan kammoiselle naiselle.

Kesäloman olen pilkkonut kolmeen pieneen osaan, sillä osa täytyy jättää loppusyksyn matkaa varten. Juhannus menee muutaman lomapäivän turvin tuttuun tapaan mökillä, töihin palaan viikoksi ja heinäkuussa mennäänkin oikein kunnolla. Itävalta, Sveitsi ja Italian Gardajärvi, Pori Jazzeja sekä Etelä-Espanja. Ehkä käymme Girbraltarilla Espanjassa ollessamme, tai sitten emme. Espanjassa nimittäin menemme lasten ehdoilla ja fiiliksen mukaan, sillä tuo viikko on oikeastaan ainoa aika, jolloin emme ole koko ajan menossa jonnekin. Alla muutama kuva heinäkuussa 2014 tehdyltä alppireissultamme.

St Beatus Caves

St Beatus Höhlen, Sveitsi. Omasta visiitistäni tuonne parisen vuotta sitten voit lukea täältä.

Alpit

Jossain päin Alpeilla huristelemassa.

Chiavenna Italia

Italian Chiavenna. Ah.

Lugano

Sveitsin Luganon kukkaloistoa.

Pontresina

Tuollaiset näkymät Grand Hotel Kronenhofin pihalta. Tuonne suuntaan taas tänä kesänä. Huippuhotelli huippupalvelulla, josta olen kirjoittanut täällä.

Youtube-kuulumisia sen verran, että Gabriellaa koskevan filmin julkaiseminen on hieman takellellut pienoisen onnettomuuden takia. Taisin tuossa viime kuussa kertoa pistäväni pikkuisen itseäni tuonne Youtuben suuntaan, ja tarkoitus oli filmata Tukholman reissu uudistetulta m/s Gabriellalta. Aikataulukiireiden takia filmi valmistui varman hitaasti, mutta kuinkas sitten kävikään…. Katsoin esikoisen kanssa helpommaksi väsätä filmiä esikoisen tietokoneella ja kun ko. tietokoneen muisti huusi hoosiannaa, ehdotin minä ulkoista kovalevyä työn tallentamiseen. Big mistake!

Sanotaanko näin, että minä olen mestari tiputtamaan tavaroita, kompuroimaan ja kaikkea siltä väliltä. Muistan erään kerran, kun anoppi esitteli minulle tekeillä ollutta piirakkaa ja jotenkin se minun kännykkäni vain pomppasi kourastani läsähtäen pellillä olleeseen taikinaan. Voitte arvata, että tuollaisella mestaritoiminnalla sain jotenkin oudosti ulkoisen kovalevyn pomppaamaan kourastani, ja se oli sitten siinä se filmi ja miljoona muuta kuvaa.

Onneksi alkuperäiset tallenteet löytyivät meikäläisen kännyltä ja kameralta, mutta filmi oli tehtävä uusiksi. Viime viikonloppu meni oman tietokoneen kanssa tahiessa isommaltikin, joten lauantaina läppäsin jo koneen kiinni ja menin takapihalle istumaan viinilasillisen kera. Sen vaan sanon, että maailma näytti huomattavasti paremmalta seuraavana päivänä ja filmikin alkoi rakentua yhteistyökykyisemmin.

Kthetraveller Youtube

Tuossa sitä selitetään englanniksi innoissaan, mitä kaikkea kivaa täältä Itämereltä löytyy!

Kthetraveller Viking Gabriella

Ja tuossa taas selitetään mitä tuli tehtyä Tukholmassa. Filmi meni pilalle, sillä en muistanut edes päivämäärää, jolloin olin Tukholmassa. Kait sen arpomisen jo meikäläisen nassustakin näkee… Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan, vaikka laivalla olinkin.

Että nuin. Seuraava Youtube-filmini  pitäisi ilmestyä viikon sisällä, jos tähtikuviot on suosiollisessa asennossa.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna / Muuttolintu lauantai, toukokuu 28, 2016 at 02:09

    Itse pelkään kanssa huvipuistolaitteita. Miulle ne on enemmänkin kidutuslaitteita kuin huvilaitteita. Hirveät traumat jääneet jo jostain Lintsin vuoristoradastakin 🙂

    • Reply Kthetraveller lauantai, toukokuu 28, 2016 at 12:18

      No sinulla on sitten hiukkasen pahempi pelko kuin minulla. Lintsin vuoristorata sentään menee, mutta se onkin se kaikkein pelottavin siedettävä laite minulle. Ihan jo muiden kanssamatkustajien korvien takia jätän vauhdikkaammat laitteet muille 😉

    Leave a Reply