Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Oi äitee tuota minun rakasta aviomiestäni…

Huoh. Yritinhän minä markkinoida rakkaalle aviomiehelleni tuota edellisessä postauksessa mainitsemaa Villa Honeggia. Menihän se mieheni tietty kysymään hintaa ja kohosihan hänellä kulmakarvat. Ymmärrettävää juu, mutta kun minä yritin selvittää, ettei tehtäisi mitään muuta ekstraa matkallamme vaan lentäisimme Zürichiin, menisimme hotelliin muutamaksi yöksi ja takaisin kotiin kun sitä lomaa pitää säästää muuhunkin. Hintakaan ei ollut paha mutta kun ei niin ei. Siitä se taas sitten lähti. Mieheni kun tykkää ajaa. Ja ajaa.

Voi niitä mieheni silmiä kun ne kiilsivät onnesta, läppäri sauhusi ja välillä hän näytti innoissaan jotain vuokra-autoa, joka ei kyllä maapalloa pelasta ja bensaakin kuluu varmaan mukavasti. Mutta hei, onhan se sentään Jeeppi!

Että nuin. Villa Honegg on budjetin ulkopuolella, sillä mies laskee matkan hintaa per yö, eikä sitä matkan kokonaishintaa, joka ylittää mukavasti sen mitä Villa Honeggin ”täsmäisku” maksaisi.

Alppireissu

Näillä näkymin me huristelemme bensasyöpöllä erittäin hyväksi havaittuun ja koettuun Grand Hotel Kronenhofiin muutamaksi yöksi, jonka jälkeen jatkamme matkaamme Gardajärven Rivaan kolmeksi yöksi ja sieltä vielä yhdeksi yöksi Zürichin lähelle ennen paluuta Suomeen. Riva del Garda on meille tuttu 12 vuoden takaa, joten tiedän kyllä nauttivamme siellä olosta, mutta näin naisena minä jaksan taas ihmetellä tuota minun Sulo Viléniä. Mitä sitä maksamaan alhaisempaa kokonaishintaa muutamasta yöstä kun voisi saada kalliimmalla kokonaishinnalla pidemmän loman. Katsos se on paljon edullisempaa!

Grand Hotel KronenhofGrand Hotel Kronenhof welcomeGrand Hotel Kronenhof Kthetraveller

No, on tuo mieheni kyllä söpö kun innostuu. Ja onhan Grand Hotel Kronenhof todellakin huippupaikka. Tripadvisorissa hotelli on saanut täydet viisi palluraa ja omakin kokemuksemme on pelkkää kehumista täynnä. Visiitistämme vuonna 2014 maailman parhaaksi tituleeratussa hotellissa voitte lukea täältä. Kait tuolla hääpäivänsä viettää.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista tiistai, maaliskuu 8, 2016 at 07:09

  Hyvältä kuulostaa tein matkasuunnitelmat. On varsin melkoisia maisemia myös odotettavissa. Mielenkiinnolla odottelen kokemuksia, etenkin tuo hulppea hotelli kiinnostaa.

  • Reply Kthetraveller tiistai, maaliskuu 8, 2016 at 10:05

   Ihan mielenkiinnolla minäkin sinne hotelliin menen, että onko edelleen yhtä ihana ja toimiiko hommat yhtä smoothisti kuin viimeksi. Meillä olisi tarkoitus käydä tulevalla kerralla myös ihastelemassa seuraava kohde: http://aescher-ai.ch/aescher-en.html joten melkoinen reissu tosiaan tulossa. Kiitti kommentistasi Annemaria!

 • Reply Maarit Johanna sunnuntai, maaliskuu 6, 2016 at 14:04

  Vai tällainen matka teille sitten tuleekin 😀
  No pitäähän sitä kato suhteissa kompromisseja tehdä ja ei se varmaan maailman parhaaksi valittu hotelli ole kovin huono vaihtoehto? ^^

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, maaliskuu 6, 2016 at 17:15

   Hahhah, juu. Herra rupes justiinsa kohottelemaan kulmiaan kun ymmärsi että Kronenhof on kaikkine herkkuineen 500 egee yö. Saas nähdä millainen reissu meille oikeasti tulee, nääs mun ”täsmäiskun” hinta kun vaan laskee koko ajan 😉

  Leave a Reply