Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Onnea ja rakkautta on…

…Mies, jonka silmät säihkyvät kun hymy tulee kasvoille. Mies joka päästää suustaan sen hauskimman letkautuksen ja vilkaisee perään että ymmärtäähän vaimo sen. Mies, joka seisoo sanojensa takana, pussaa, halaa ja keskustelee kaikesta maan ja taivaan väliltä. Mies, joka osallistuu perheen arkeen ja on ihana isä lapsilleen. Mies, joka on aviomies joka solullaan.

Tuollaisen miehen minä tapasin 17 vuotta sitten. Virallinen tapaamispäivä on vasta sunnuntaina, mutta käytännön syistä juhlimme vuosipäiväämme jo tänään korkkaamalla illalla Lanson -samppanjapullon ja nauttimalla hedelmiä. Kait tämäkin on ihan sopiva juhlapäivä, sillä tasan 17 vuotta sitten mies tarttui puhelimeen ja soitti minulle sen ensimmäisen soiton ja sopi treffeistä. Jo tuona kyseisenä päivänä minä ihastuin mieheni ääneen puhelimessa.

Jännä miten kohtalo kuljettaa. Lisää tarinaa tapaamisestamme ja tämäkin yllä oleva kuva löytyy täältä. 

Hyvää viikonloppua rakkaat lukijat!

-K

P.S: Postausideoita on ollut vaikka muille jakaa, mutta Sviibit -postaus on ensisijaisesti työn alla. Hiljaa hyvä tulee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply