Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Kilpailu: Millaiset sviittibileet eli Sviibit sinä järjestäisit?

Sviibit

Sain kunnian päästä maistelemaan viinejä Original Sokos Hotel Helsingin sviittijuhliin joulukuussa 2014 ja ihastuin jo tuolloin Sviibbi -konseptiin, mutta ihastuksen asteelle se jäi sillä eipä minulla ollut oikein syytä juhlia mitään. Arki oli kiireistä, työt veivät kaikki mehut ja kaikki oli vaan niin plääh. Olikin kerrassaan mahtavaa, kun minua lähestyttiin sähköpostitse maaliskuussa ja tarjottiin mahdollisuutta järjestää Sviibit yhteistyönä Sokos Hotelsien kanssa minulle etukäteen valittuun sviittiin.

Olen vaalean sisustuksen, isojen ikkunoiden ja messevien maisemien ystävä joten minulle tarjottu, tummanpuhuva ja katutasossa sijaitseva Remu Aaltosen suunnittelema Rock’n’Rose sviitti Solo Sokos Hotel Aleksanterissa sai minut nielaisemaan ja isosti. Tartuin kuitenkin haasteeseen ja pian tämäkin nainen alkoi hihkua innosta pinkeänä kun ajatukset tässä kiireisen elämän höllentämässä pääkopassa lähtivät juoksemaan. Minulla oli käytettävänä tila, joka oli yhtä isoa koristetta jo itsessään ja sinne pystyin helposti kuvittelemaan juuri sen tuntemani rempseän porukan, joka ei seisoskele coctail-asu päällä pikkurilli pystyssä ja keskustele säästä kun muita aiheita ei löydy. Sen verran paljastan että lempijuomaani samppanjaa on ainakin tiedossa, mutta muutoin juhlajärjestelyistä ja lopputuloksesta pääsette lukemaan vasta juhlien jälkeen.

Tässä perjantaisia juhlia odotellessa polkaisen kilpailun käyntiin joka vaatii teiltä lukijoilta hieman pohdintaa.

Millaiset Sviibit sinä järjestäisit ja millaiselle porukalle?

Sana on vapaa, en kiinnitä enempää huomiota pilkun paikkoihin enkä superhienoon pitkään selostukseen. Kirjoituskilpailusta ei ole kyse, joten kaikki vastaajat ovat samalla viivalla. Kerro siis omista Sviibbisuunnitelmistasi tämän postauksen kommenttiboksissa, lisätietoa erilaisista sviiteistä saat  tarpeentullen Sokos Hotelsien omilta sivuilta täällä.

Arvon vastanneiden kesken S-ryhmän 30 euron arvoisen ravintolalahjakortin joka käy kaikissa S-ryhmän ravintoloissa (ravintolatarjontaa ja menuja voi makustella osoitteessa www.raflaamo.fi). 30 euron lahjakortilla saa jo ihan mukavasti evästä taikka pullollisen talon viiniä ja sen lisäksi jotain muuta.

Kilpailuaikaa on sunnuntaihin 26.4.2015 kello 14.00 saakka, joten ei muuta kuin kehittelemään elämäsi Sviibbejä.

Onnea kisaan!

Yhteistyössä Sokos Hotels, mukana projektissa Pieni Ideapuoti ja Kakkugalleria.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

60 Comments

 • Reply Siinatar tiistai, huhtikuu 28, 2015 at 12:03

  Ruuhkavuosina elävänä sviibbailisin joko kahden kesken mieheni kanssa tai sitten keräisin kaikki lapsuuden- ja nuoruudenystäväni kokoon =).

  • Reply Siinatar tiistai, huhtikuu 28, 2015 at 12:04

   Ja minäkin vähän liian nopea, näköjään jo kisa ohi =D.

   • Reply Kthetraveller tiistai, huhtikuu 28, 2015 at 13:31

    Juu. Josko noita kisoja tulisi enemmän niin ehkäpä sitten seuraavalla kerralla olet parempaan aikaan liikkeellä 🙂 Hyvää keväänjatkoa Siinatar!

 • Reply rene maanantai, huhtikuu 27, 2015 at 10:35

  Emännän kanssa sviibbailisin…

  • Reply Kthetraveller maanantai, huhtikuu 27, 2015 at 12:38

   Kiitos Rene, kilpailuaika vain oli jo ohi. Hyvää keväänjatkoa!

 • Reply Mia / Elämää ja matkoja sunnuntai, huhtikuu 26, 2015 at 02:20

  Willissä nuoruudessa bileet olisivat olleet erilaiset, mutta nyt kahden lapsen äitinä huippubileet olisivat laadukkaassa sviitissä yhdessäoloa perheen kanssa. Sihijuomaa lapsille, sihijuomaa aikuisille, mansikoita ja hyvää ruokaa sekä yhdessäoloa kiireisen arjen vastapainoksi – siitä on hyvät sviibit tehty. Kaikki tämä Sokos hotelsien break tai solo -konseptin hotellissa Helsingissä, Tampereella tai Kolilla.

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, huhtikuu 26, 2015 at 10:23

   Oi, juuri tuollaista se pitäisi tosiaan olla, ja lapsille tulisi kivoja muistoja. Meillä oli Sviittibileet Karibian risteilijällä, söimme herkkuja ja nautimme kuka mitäkin juomaa. Parasta oli lasten ilo kun väsäsimme tanssikisat siitä kuka tanssii hassuimmin. Se oli hauska ilta ja sitä muistellaan vieläkin ilolla. Kiitos viestistäsi Mia ja onnea arvontaan!

   • Reply Mia / Elämää ja matkoja sunnuntai, huhtikuu 26, 2015 at 13:50

    Voi, sviittibileet Karibian risteilijällä olivat varmasti unohtumattomat, risteily juuri Karibialla tai New Yorkista onkin perheemme matkahaaveissa. Leppoisaa sunnuntaita Sinulle!

    • Reply Kthetraveller sunnuntai, huhtikuu 26, 2015 at 15:08

     Kiitos Mia. Leppoisa ja leppoisa, istun lapsen turnauksessa täällä ja olen yrittänyt sopivin väliajoin kirjoitella Sviibit -postausta. Hoidan arvonnan tänä iltana kunhan nää perheen menot rauhoittuu.

     • Elämää ja Matkoja sunnuntai, huhtikuu 26, 2015 at 17:10

      Sitäpä se perheellisen elo tahtoo olla, leppoisa hetki on silkkaa luksusta! 🙂

     • Kthetraveller sunnuntai, huhtikuu 26, 2015 at 17:14

      Aivan niin! 😀

 • Reply lena lauantai, huhtikuu 25, 2015 at 22:21

  Järkkäisin hyvin mielelläni ystävilleni Kuopiossa pienet Sviibit, voisi samalla juhlistaa Suomen kesää ja jälleennäkemistä. Ehdottomasti jotain pientä luksusta eli kuplivaa niinkuin kuvassasi on tarjolla ja pientä purtavaa. Hyvällä porukalla ei sen ihmeempiä tarvita. 🙂

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, huhtikuu 26, 2015 at 10:24

   Niinpaä, hyvä porukka luo jo itsessään huipputunnelman. Kiitos Leena-Mari vististäsi ja onnea sinnekin arvontaan!

 • Reply ananas2go lauantai, huhtikuu 25, 2015 at 19:47

  Enpä hoksannut sanoa ääneen silloin kun 40 vuotta – 40 blogitarinaa -kampanjassa ihmettelin Helsingin Vaakunan saunallista ja parvekkeellista sviittiä, että voisi järjestää juhlat siellä. Juteltiin siitä kyllä Serpan kanssa huoneistossa ja kuvittelin tarjottavia pöytätasoille, tai mikä kaapisto se nyt oli. Talon seinää kiertävälle parvekkeelle kun olisi voinut pystyttää vaikka 50 metrin aidat, mahtuisi keskikaupungin kesäyötä ihastelemaan isompikin sakki. Vaikka kaikki ne nykyään Helsingissä asuvat tutut elämän varrelta. Tai lähikaupungeista Itä-Uudeltamaalta ja Kymenlaaksosta.

  Tuskin usrheilujuhlia tulisi, vaikka Vaakuna Helsingin olympialaisiin valmistuikin. Tajoilisisn naposteltavia, tapaksia, ja herkkujuomaa.

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, huhtikuu 26, 2015 at 10:26

   Olisi kyllä aikamoinen juhlapaikka tuo Vaakunan sviitti. Ja harvinaisia hotelleja siinä mielesä että sieltä löytyy parvekekin. Takuuvarmasti onnistunut juhlapaikka siis. Kiitos ananas2go viestistäsi ja onnea arvontaan 🙂

 • Reply terhi - matkamuistoja lauantai, huhtikuu 25, 2015 at 18:17

  Sait mut innostumaan noista sviibeistä sen verran, että oon pyöritellyt päässäni moniakin vaihtoehtoja. Ehkä kuitenkin eniten tällä hetkellä innostaisi järjestää sviibbipolttarit kälylleni, joka varmasti osaisi arvostaa moista ylellisyyttä.

  • Reply Kthetraveller lauantai, huhtikuu 25, 2015 at 18:52

   Sviibbeihin kuuluu vielä polttarisankarille yöpyminen hyvän aamupalan kera. Tykkäisi varmasti 🙂 Kiitos Terhi vastauksestasi ja onnea arvontaan!

   • Reply terhi - matkamuistoja lauantai, huhtikuu 25, 2015 at 19:12

    Täytyy yrittää ehdottaa kaasoille, josko he innostuisivat asiasta myös. Kiitos ja hyvää viikonloppua (:

    • Reply Kthetraveller sunnuntai, huhtikuu 26, 2015 at 10:27

     Ollos hyvä. Kiitos itsellesi ja hyvää viikonloppua (joka alkaa jo olla pikkuhiljaa historiaa taasen….)

 • Reply ölliäinen lauantai, huhtikuu 25, 2015 at 02:54

  Kyllä ottaisin kamut mukaan, ja sitten katsottais mitä taphtuu…

  • Reply Kthetraveller lauantai, huhtikuu 25, 2015 at 08:59

   Tuo on oikein näppärä juhlatapa, niinhän se on että parhaat juhlat ei ole täynnä kaiken maailman ohjelmaa jossa aikataulut pukkaa päälle. Go with the flow -meininki sopii minullekin 🙂 Kiitti viestistäsi ja onnea arvontaan Ölliäinen.

 • Reply jaakko alakiuttu perjantai, huhtikuu 24, 2015 at 20:05

  Osallistun

  • Reply Kthetraveller lauantai, huhtikuu 25, 2015 at 09:00

   Olisihan se ollut kiva kuulla millaiset juhlat sinä olisin järjestänyt Jaakko 😉

 • Reply Tiia/reisereise perjantai, huhtikuu 24, 2015 at 12:56

  Jaahas, jos sittenkin osallistuisi tähän. 😀
  Hm..ehkäpä joku leffailta isolla porukalla olisi kiva. Paljon herkkuja ja rentoutumista. Toisaalta olisi kiva yllättää joku ja antaa esim. veljeni ja hänen tyttöystävän jäädä nukkumaan sviittiin.

  • Reply Kthetraveller perjantai, huhtikuu 24, 2015 at 13:01

   Meillä ei ollut leffailtaa omissa Sviibeissä, mutta keräännyttiin tyttöjen kanssa television ääreen jännittämään Voice of Finland -finaalia. Osa pötkötti sängyllä ja osa oli rahdannut penkkejä siihen viereen. Mielettömän mukavaa meillä oli, joten leffailta toimisi Sviibbi-ideana varmasti. Kiitos Tiia viestistäsi ja onnea arvontaan!

 • Reply Janina T torstai, huhtikuu 23, 2015 at 20:10

  Hemmottelu ilta olisi ihana! Kasvohoitoja, suklaata ja mansikoita sekä skumppaa parhaiden ystävien kanssa!

  • Reply Kthetraveller torstai, huhtikuu 23, 2015 at 20:13

   Oi, kelpaisi minullekin tuommoinen ilta! Kiitos viestistäsi Janina ja onnea arvontaan!

 • Reply perber keskiviikko, huhtikuu 22, 2015 at 23:41

  Veisin unelmieni miehen treffeille tällä rahalla. Ei olla vielä menty treffeille kertaakaan ja olisi unelma jos voisin sen itse tarjota hänelle.

  • Reply Kthetraveller torstai, huhtikuu 23, 2015 at 09:13

   Tuolla ravintolalahjakortilla tosiaan saisi jotain mukavaa syötävää vaikkapa Fransmannista 🙂

 • Reply Jas keskiviikko, huhtikuu 22, 2015 at 14:02

  Itselle ja omalle kullalle yhdessä illasta nauttien 🙂

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, huhtikuu 22, 2015 at 14:51

   Kiitos Jas ja juups, kyllä se oma kulta on aina huippuseuraa Sviibbeihin 🙂 Onnea arvontaan!

 • Reply jari E keskiviikko, huhtikuu 22, 2015 at 13:17

  helcetilliset ryyppy ja sekoilubileet…

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, huhtikuu 22, 2015 at 14:50

   Ei sentään televisiota ikkunasta ulos? 😉 Kiitos kommentistasi Jari ja onnea arvontaan!

 • Reply tiia salminen tiistai, huhtikuu 21, 2015 at 19:21

  järjestäisin romanttiset juhlat rakkaani kanssa.. 😉

  • Reply Kthetraveller tiistai, huhtikuu 21, 2015 at 19:32

   Kiitos Tiia viestistäsi, ymmärrän erittäin hyvin että joskus ne romanttiset juhlat oman rakkaan kanssa ovat ne parhaimmat Sviibit ;). Onnea arvontaan!

 • Reply PP tiistai, huhtikuu 21, 2015 at 14:41

  Järjestäisin sviibit muutaman railakkaamman työkaverin kanssa ja päästäisiin samalla hauskanpitoon yöelämäänkin 🙂

  • Reply Kthetraveller tiistai, huhtikuu 21, 2015 at 15:16

   Erinomaista! Itse järkkäsin sviibit työkamuilleni ja oli sen verran railakasta ettei jaksettu lähteä yöelämään ollenkaan. Ehkäpä ensi kerralla sitten onnistuu sekin… Ja parasta muuten tuossa Sviibbi-juhlinnassa on se, että sviitti on käytettävissä seuraavaan aamuun/päivään saakka. Voi itse järjestäjänä palata bailaamisen jälkeen takaisin hotellille, köllähtää nukkumaan ja käydä aamulla maittavalla aamupalalla (jos jaksaa). Ei tarvitse itse keittää kahvia eikä väsätä muita aamiaistarpeita kun muut hoitaa homman. Juu ja sen siivouksen :). Kiitos viestistäsi PP ja onnea arvontaan!

 • Reply Adalmina tiistai, huhtikuu 21, 2015 at 11:43

  Järjestäisin lapsivapaan hemmotteluillan mammaystävilleni, he ovat sen ansainneet 🙂

  • Reply Kthetraveller tiistai, huhtikuu 21, 2015 at 12:32

   Aivan varmasti olisivat sen ansainneet 🙂 Kahden lapsen äitinä olen aivan samaa mieltä kanssasi, me mammat tarvitsemme ajoittain hemmottelua! Onnea arvontaan ja kiitos viestistäsi Adalmina.

 • Reply Janna maanantai, huhtikuu 20, 2015 at 22:40

  Sviittibileet järjestäisin itselleni ja miehelleni, arki kahden alle kouluikäisen lapsen, työn ja opiskelun kanssa on niin hektistä, että olisi ihana paeta arkea hetkeksi hulppeaan sviittiin. Nauttia hiljaisuudesta, huonepalvelusta ja toisistamme. Siinä oli täydelliset juhlat minulle!

  • Reply Kthetraveller tiistai, huhtikuu 21, 2015 at 09:08

   Oi, tiedän tunteesi. Olen itse aikoinani ollut samassa tilanteessa, tosin sillä erotuksella ettei opiskeluja ollut lisukkeena hektisessä arjessa. Parhaimmat juhlat olisi tosiaan ihan hiljaiset, kahdenkeskiset hetket oman rakkaan kanssa hulppeassa sviitissä. Tsemppiä arkeen ja opiskeluihin, nostan hattua venymisellesi sillä olet supernainen! Onnea arvontaan.

 • Reply Tero Miettinen maanantai, huhtikuu 20, 2015 at 14:05

  Ei parhaita bileitä suunnitella mitenkään etukäteen, niissä laitetaan vain tarjottavat esille ja musa soimaan ja loppu hoituu kuin itsestään… 🙂

  • Reply Kthetraveller maanantai, huhtikuu 20, 2015 at 14:18

   Totta turiset Tero, eipä minullakaan ollut oikein mitään erikoista suunniteltuna 🙂 Hotelli suunnitteli menun, koristeli pienten toiveideni mukaan huoneen ja minä vain saavuin emännöimään juhlia. Hyvää ruokaa ja musaa, meidän tapauksessa retromallisella vinyylilevysoittimella. Porukka teki sen tunnelman ja bileet olivat mitä parhaimmat! Kiitti osallistumisestasi & onnea arvontaan.

 • Reply ritu maanantai, huhtikuu 20, 2015 at 12:48

  OK Osallistun arvontaan!

  • Reply Kthetraveller maanantai, huhtikuu 20, 2015 at 13:00

   Kiitos viestistäsi/osallistumisestasi Ritu, olisi ollut kiva kuulla millaiset juhlat järjestäisit 🙂

 • Reply Nelliina lauantai, huhtikuu 18, 2015 at 07:44

  Wau, miten hienolta kuulostaa! Järjestäisin naisten hemmotteluillan, kasvonaamioita, jalkahoitoa, suklaatastingia, hyvää ruokaa, mansikoita ja shamppanjaa. Se olis siinä.

  • Reply Kthetraveller lauantai, huhtikuu 18, 2015 at 16:39

   Aijai, juuri tuollainen kelpaisi minullekin! Sen kyllä opin eilisistä Sviibeistä, että aika meinasi loppua kesken! Ilta hujahti tosi nopiaan ja meillä oli mielettömän hauskaa. Mikä parasta, siivoushommat jäi hotellille… Kiltisti myö oltiin mutta jösses kun niitä ruoka-astioita, piccolopulloja sun muita oli siihen malliin että olin onnellinen kun kyseessä ei ollut oma koti 😉 Kiitos viestistäsi Nelliina ja onnea kisaan!

  • Reply Kthetraveller lauantai, huhtikuu 18, 2015 at 16:39

   Aijai, juuri tuollainen kelpaisi minullekin! Sen kyllä opin eilisistä Sviibeistä, että aika meinasi loppua kesken! Ilta hujahti tosi nopiaan ja meillä oli mielettömän hauskaa. Mikä parasta, siivoushommat jäi hotellille… Kiltisti myö oltiin mutta jösses kun niitä ruoka-astioita, piccolopulloja sun muita oli siihen malliin että olin onnellinen kun kyseessä ei ollut oma koti 😉 Kiitos viestistäsi Nelliina ja onnea kisaan!

 • Reply Ansku BCN perjantai, huhtikuu 17, 2015 at 12:55

  Miten hauska idea! Meillä on aina Suomen reissuilla ongelma, kun ei voi kutsua kaikkia kavereita yhtä aikaa mihinkään, kun yleensä majoitumme ystävien ja sukulaisten nurkissa. Kutsuisin siis kaikki Helsingin kaverit ”sviibbailemaan”, siinäpä tulisi tavattua kaikki kerralla ja ehkä myös vieraatkin saisivat uusia tuttavuuksia 🙂

  • Reply Kthetraveller perjantai, huhtikuu 17, 2015 at 13:25

   Erinomainen idea Ansku! Kiitti viestistäsi & tsemppiä arvontaan!

 • Reply Annu torstai, huhtikuu 16, 2015 at 19:17

  Yllätyssynttärit frendille: shamppanjaa ja herkkuja & yhteistä aikaa tyttöjen kesken.

  • Reply Kthetraveller torstai, huhtikuu 16, 2015 at 19:40

   Varmasti olisi ikimuistoiset synttärit ystävällesi ja mikäs siihen juhlaan sopisikaan paremmin kuin samppanja 🙂 Kiitos viestistäsi Annu!

 • Reply Ansa-Maria torstai, huhtikuu 16, 2015 at 15:51

  Ehdottomasti hemmotteluilta tyttöjen kesken: jalka- ja kösihoitoja, kampauksia, meikkausta, hyvää naposteltavaa ja kuohujuomaa!

  • Reply Kthetraveller torstai, huhtikuu 16, 2015 at 17:54

   Oi, kuulostaa niin minunlaisilta hemmottelujuhlilta! Ja se Original Sokos Hotelli Helsingin sviitti kyllä muuten sopisi mahtavasti tuollaiseen tilaisuuteen. Kiitti viestistäsi Ansa-Maria ja onnea arvontaan!

 • Reply Maarit Johanna torstai, huhtikuu 16, 2015 at 12:31

  Vitsi mikä tilaisuus! Mie tulisin kyllä kiljuen sun järjestämiin sviibbeihin, tiiän että sen homman osaisit varmasti :p En uskalla osallistua, mutta pidän kaikille peukkuja!

  • Reply Kthetraveller torstai, huhtikuu 16, 2015 at 12:46

   Hahhah, pelkäätkö että tulis voitto kotio 😉 Sää oot niin suloinen. Vielä on aikaa osallistua joten kerkiät pohtimaan josko sittenkin osallistuisit. Haluaisin todella nähdä kun voitto napsahtais sulle, sitten olis ihan konkreettinen näyttö sun uskomattomasta tuurista 🙂 Ja kiitos luotosta meikäläisen Sviibbeja kohtaan!

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, huhtikuu 15, 2015 at 23:40

  Kävin vähän tutkailemassa noita Sokos Hotellien sviittejä ja kyllä mä tuonne Remun suunnittelemaan sviittiin suuntaisin, se näytti hauskalta! Ois vähän erilaista tunnelmaa ku yleensä. Eihän toi edes näytä hotellihuoneelta! Muut sviitit ei ehkä ihan vakuuttaneet. Sviibit olis joku tyttöporukalla tai sitten parhaiden ystäväpariskuntien kesken – ja jatkot tietenkin kaupungilla. Valomerkin jälkeen vois kömpiä hotellihuoneen puhtaisiin lakanoihin ja pehmeään sänkyyn… Aah…

  • Reply Kthetraveller torstai, huhtikuu 16, 2015 at 05:44

   Kiitos Meri viestistäsi. Juu, se Remun sviitti on tosiaan hauskan oloinen, kirjaimellisesti jotain ihan muuta kun mihin on totuttu. Pääsin käymään tutustumassa siellä ja huone oli kyllä hienoja yksityiskohtia täynnä. Määkin tykkään siitä mahiksesta, että juhlien jälkeen voi kömpiä sänkyyn ja aamulla syödä maittavan/tuhdin aamupalan eikä tartte sitä itte paljoa väsäillä.

 • Reply maisa keskiviikko, huhtikuu 15, 2015 at 19:31

  Hyvien ystävien kesken vietettäisiin ja tietysti sinne mahdollisuuksien mukaan myös sellaisia joita ei ole vähään aikaan nähnyt. Hyvää ruokaa ja viiniä. Ei mitään ylenpalttista.

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, huhtikuu 15, 2015 at 19:37

   Kiitos Maisa viestistäsi! Nuo hyvät ystävät ja sellaiset ihanat ihmiset joita ei ole vähään aikaan nähnyt ovat varmasti niitä, joiden kanssa saa kivat juhlat aikaiseksi. Ei siihen tosiaan ylenpalttista ympäristöä tarvita. Sokos Hotelleilta löytyy isoja ja pieniä sviittejä, hyvin erilaisia tunnelmaltaankin, joten niistä löytyisi varmasti teidän porukalle sopiva paikka Sviibbeihin 🙂

  Leave a Reply