Saturday Night Fever ja Fame -musikaalit nyt Siljalla!

Niinpä niin, pitihän sitä nyt yksi Norjan vuonoristeilylle tarkoitettu lomapäivä siirtää pidettäväksi ennen reissua, sillä TallinkSiljan kutsu saapua ennakkokatselemaan Saturday Night Fever -musikaalia Silja Symphonylle ei olisi voinut oikeampaan osoitteeseen tulla. 70- luvun kasvattina Saturday Night Fever soundtrack soi pikku tyttönä tämänkin naisen kasettisoittimessa ahkeraan, eikä niihin musiikkikappaleisiin liittyvä tunnelma ole kaikonnut minnekään vuosien saatossa. Tämä pitkän linjan laivatyttö ilmoittikin sen siliän tien työnantajalleen ottavansa lomapäivän ja suunnisti innosta pinkeänä Olympiaterminaalin suuntaan eilen tiistaina.

Silja Line on kuunnellut asiakaspalautteita kiitettävästi ja tuonut Helsingin laivoille kaksi West End -musikaalia, Famen (Silja Serenade) ja Saturday Night Feverin (Silja Symphony). Musikaalien takana on lontoolainen TSE Productions, jonka tanssija-näyttelijä-koreografi John Thompson on ohjannut ja tuottanut molemmat musikaalit. Ihan keltanokasta ei ole kyse, sillä Johnilla on alan kokemusta yli 20 vuoden ajalta ja hän on vaikuttanut mm. West Siden Storyn, Sweeney Toddin ja A Chorus Linen tuotannoissa.

14 esiintyjää ja neljä muusikkoa, siinäpä esiintyjäkaarti joka sai tämän naisen laulamaan musiikkikappaleiden mukana, jalan hytkymään ja pään heilumaan. Nousipa sitä ihokarvat pystyynkin erään kappaleen aikana kun tunnelma oli niin hyvä. Diskovalot ja ikivihreät kappaleet vaan vei mennessään ja esiintyjäkaarti osasi hommansa vaikkei pääesiintyjä Joseph Giacone Tony Maneron roolissa ihan vahvaäänisin ollutkaan. Nautin jokaisesta hetkestä ja olihan sitä meille naisille myös silmänruokaa kun Tony riisuutui alusvaatteisilleen muutaman kerran.

Mukaansatempaavasta tunnelmasta, hyvistä musiikkikappaleista ja taidokkaista musikaaliesiintymisistä on Siljan kevät tehty. Varaa risteilysi nopeasti Siljan sivuilta www.silja.fi ja varmista samalla paikkasi jommassa kummassa Itämeren huippumusikaaleista jotka pyörivät Helsinki-Tukholman laivoilla 1.4.-31.5.2015 välisen ajan.Vaikka esitys sisältyykin matkan hintaan, vaatii se etukäteen tehdyn paikkavarauksen joten ole ajoissa liikkeellä. Atlantis Palacen koko on rajallinen ja illassa esityksiä on vain kaksi kappaletta, klo 17.30 ja 20.00. Huomioithan että esitys on englanninkielinen eikä sitä suositella alle 12-vuotiaille. Musikaaleihin pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa http://www.tallinksilja.com/fi/web/fi/musikaalit

Huolimatta Silja Linen tarjoamasta lounaasta Tavolàtassa (ja alennuskupongista risteilylle) mielipiteet täysin omia ja ainoa vaikutin yltiöpäisiin kehuihini on luihin ja ytimiin uponnut musiikki. Jos jotain negatiivista koko päivästäni pitää hakea niin kaksi negatiivisuutta löytyi:

1) Olisin mielelläni ihastellut pörröperuukkimiehen esiintymistä pidempään sillä sekä vaatteet että muhkea tukka saivat minut hilpeälle tuulelle.

2) Mikään ei harmittanut enemmän kuin kävellä laivasta ulos ja katsella risteilylle lähteviä iloisia matkustajia jotka olivat odottamassa sisäänpääsyä laivaan.

Kyllä minäkin seison taas joku päivä muiden iloisten matkustajien kanssa Olympiaterminaalissa odottamassa sisäänpääsyä laivaan. Se on päätetty.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Juha Puu keskiviikko, helmikuu 3, 2016 at 03:19

  Teilläkö oli lupa kuvata? Itse risteilyillä oli kuvaaminen kielletty!

  • Reply Kthetraveller maanantai, helmikuu 8, 2016 at 22:48

   Hei Juha, vastailen näihin viesteihin vasta nyt, kun palasin Suomen kamaralle. Kiitti siis kommenteista 🙂 Kyseinen näytös oli tarkoitettu medialle ja meille bloggaajille (ehkä joillekin muille myös) ja siellä oli lupa ottaa kuvia, muttei filmata liikkuvaa kuvaa. Kyseessä oli sellainen markkinointitempaus.

 • Reply Silja Serenade, FAME -musiikaali ja risteilytunnelmaa kerrakseen - Passionate Traveller maanantai, toukokuu 4, 2015 at 11:41

  […] johon meillä oli varattuna Premium -paikat tarjoilujen kera. Olin maaliskuun lopulla päässyt kutsuvieraana katsomaan Silja Symphonyllä esitettävää Saturday Night Fever -musikaalia, joten odotin […]

 • Reply alex keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 17:54

  Kiva kuulla, että taso oli näköjään korkealla; itsekin odotan innolla näkeväni nämä West End-musikaalit Siljan laivoilla hieman keväämmällä – rima ei ainakaan madaltunut tästä postauksesta.

  • Reply alex keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 17:56

   PS. Kiva uusi look muuten blogilla; itse en ole vielä ehtinyt parehtyä uusiin teemoihin, mutta sormet syyhyävät…

   • Reply Kthetraveller keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 18:05

    Kiitos Alex. Taistelen tämän teeman kanssa oikein kunnolla, vielä on korjailtavaa mutta onneksi Rantapallo on teknisenä tukena. Kannattaa sinun odotella rauhassa että kaikki viat on löydetty niin pääset sitten helpommalla kuin me muut yli-innokkaat teeman muuttelijat.

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 18:02

   No hyvä jos postaus osui ja upposi 😉 Olen menossa katsomaan Famea Silja Serenadelle 1.5., harmittavan myöhäänhän se vasta on mutta muulloin ei ollut mahdollisuutta lähteä.

  Leave a Reply