Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Esittelyssä: Norwegian Breakaway Family Balcony

Norwegian Epiciä on haukuttu melkoisen paljon hieman tavallisuudesta poikkeavasta pohjaratkaisusta hyteissä, eikä suotta. Siksi onkin hienoa, että Epicin kaltainen kylpyhuoneratkaisu sekä hytin aaltomainen muoto ovat jääneet vain yhteen laivaan. Kehtaan sanoa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että Norwegian Breakawayn Family Balcony voittaa mennen tullen Norwegian Epicin Family Balconyn, joskin pientä kritisoitavaa myös Breakawayn hytistä löytyy. Kuvat hytistä #12130 on otettu vanhalla kameralla Atlantin ylitykseltämme vuonna 2013, joten pahoittelut kuvanlaadusta.

Parvekkeen kanssa noin 21 m²:n kokoinen Family Balcony on oikein oiva hytti lapsiperheille. Kyseiset hytit ovat sijoitettu siten, että ne sijaitsevat lähempänä lasten leikkihuonetta mutta hytti on mahdollisuus valita myös tarpeeksi kaukaa ettei ”meluhaittoja” ole. Tilaa lattialle luo katosta laskettava yläsänky, minkä takia vuodesohva on tarkoitettu yhdelle henkilölle eikä siten avaudu lattialle tukkeeksi. Hyttiä on kahta versiota, sellaista jossa sänky on parvekkeen puolella ja sellaista, jossa sohva on parvekkeen puolella. Itse suosittelen varaamistilanteessa valitsemaan sellaisen hytin jossa sänky on parvekkeen puolella, sillä liukovellinen vaatekaapisto sijaitsee lähellä sohvaa (taikka sänkyä jos päätyy varaamaan sen toisen, ei suosittelemani hyttivaihtoehdon). Sänkyjen laatuun ei ollut reissullamme mitään huomautettavaa.

Liukovellinen vaatekaappi on juuri tuon sohvan läheisyyden takia ehkä hieman hankala käyttää, mutta kyllä me sen kanssa ainakin pärjäsimme. Lisää kaappitilaa löytyy kampauspöydältä ja esimerkiksi kampauspöydän avattavan istuinrahin sisälle saa tavaraa. Isot matkalaukut puolestaan sopivat hyvin parisängyn alle. Hytin varustukseen kuuluu television lisäksi mm. hiustenkuivaaja ja pienoinen kahvinkeitin.

Kylpyhuone on sopivan kokoinen, joskin lasku- ja säilytystilaa tavaroille on melkoisen vajaanlaisesti hyllyjen ja pöytätilan kapeuden takia. Pyyhkeille löytyy muutama tanko ja koukku kylpyhuoneen ovesta. Suihkukaappi on tilava ja sieltä löytyy pyykinkuivausnaru sekä sheivaustanko erityisesti meitä naisia helpottamaan.

Suurimmat haukut ansaitsee hytin parvekkeen koko, joka on pieni verrattuna monen muun laivayhtiön parvekkeisiin. Alukselta löytyy suurempiakin parvekkeita normaaleissa parvekehyteissä, ja kyseiset hytit tunnistaa Large Balcony-merkinnästä. Kannattaa huomioida että Large Balcony-hytit eivät anna välttämättä yksityisyyttä, sillä suuri osa parvekkeista on nähtävissä ylempänä sijaitsevilta parvekkeilta.

Family Balcony-hytin parveke.

Large Balcony -hyttejä kuvattuna ylhäältä käsin.

Valitettavasti minulla ei ole laittaa enempää kuvia hytistämme. Vastaan mielelläni kyselyihinne jos jokin jäi askarruttamaan. Norwegian Breakawayn sisaraluksella Norwegian Getawayllä on samanlaisia hyttejä, joten esittelyni käy ihan hyvin myös Norwegian Getawayn hyttiesittelystä.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pirkko / Meriharakka tiistai, maaliskuu 3, 2015 at 16:28

  Norwegianilla emme mekään ole olleet, kun Costan reitit ovat osuneet jotenkin paremmin kohdetoiveisiimme, vaikka ne laivoina eivät kovin ihmeellisiä olekaan. Kerran kohdalle kuitenkin osui ilmainen upgrade sellaiseen kulmahyttiin, jossa parveke kiersi hyttiä siten, että siitä löytyi istumapaikkaa ja näköalaa kahteen suuntaan! Oli muuten kätevää 🙂

  • Reply Kthetraveller tiistai, maaliskuu 3, 2015 at 17:56

   Oi jösses, enpä huomannutkaan että sinulla on tuollainen reissu takana. Käynpä kurkkaamassa!

 • Reply Elina | Vaihda vapaalle maanantai, maaliskuu 2, 2015 at 20:38

  Hyvän näköinen huone ja kätevän oloinen kerrossänkyratkaisu. Mutta onpa tosiaan pikkuruinen parveke. Me ei olla oltu koskaan Norwegianilla, joten en tiedä onko siellä yleensäkin pienet parvekkeet, mutta ne muutamat kerrat mitä ollaan risteilty Carnivalilla ja Holland Americalla, parvekkeet on tosiaan ollut kivan kokoiset.

 • Leave a Reply