Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Joskus on vain tehtävä muutakin

Heips!

Kyllä minua pikkuisen hävettää kun en ole kirjoitellut vähään aikaan. Keskityin perhe-elämään melko kiitettävästi ja päätin jättää blogipostaukset vajaammalle ihan jo senkin takia, ettei katkonaisista kirjoitushetkistä tullut kovinkaan järkeviä kirjoituksia aikaiseksi. Nuoremmalla lapsella tuntui olevan pikkuisen hakusessa taas tuo koulun aloitus, sillä opettaja vaihtui ja me aikuisetkin jouduimme hiukan hakemaan uuden opettajan toimintatapoja. Läksyjä on tullut taas enemmän kun opiskeluvuosia on tullut lisää joten siinä on helissyt niin lapset kuin aikuisetkin. Meidän perheessä onkin siis kärsitty pienoisesta läksykapinasta ja se jos mikä on vaatinut pitkää pinnaa meiltä aikuisilta.

Edellä kerrotun takia tekikin hyvää ottaa ja lähteä mökille juhlimaan mökkikauden päättäjäisiä ja ns. epävirallisia Venetsialaisia. Nautimme yhdessäolosta, hyvästä ruoasta, saunomisesta ja ihan vain kiireettömyydestä. Niin juu ja siitä, että hitaasti mutta varmasti rakennettua mökkiä ja sen lähialuetta oli saatu taas rakennettua hieman lisää. Sen verran lomailun kannalta minä tuon viikonlopun otin, etten kaivanut järjestelmäkameraa ollenkaan laukustani ja Instagramiakin päivitin hieman vajaavaisesti.

Saanko esitellä juhla-aamiaisemme. Kuvaan ei mahtunut enää karjalanpiirakat, munavoi, marjat, maustamaton jogurtti, raparperipiirakka eikä luumutortut.

Muutama viikko sitten tämä alue oli kiviä, puita ja pusikkoa täynnä. Nyt tilalle on rakennettu polku saunalle, vedetty sähköt ja rakennettu noin 4 m:n läpimittainen kukkaympyrä, jossa on hyvin muhevaa multaa tällä hetkellä. Muhevuuden takaa mm. biojätepöntön ja ulkohuussin tuotokset joten lievää hajuhaittaa oli havaittavissa vielä mutta mitäpäs pienistä…

Ulkotulia ja lisää ulkotulia, siitä on mökkivenetsialaiset tehty.

Eikä myö nyt ihan tekniikatta oltu…

Oikein hyvää alkanutta viikkoa. Lupaan tässä pikkuhiljaa aktivioitua taasen kun menot hiljenee hiukkaseksi aikaa. Alppireissupostauksia pukkaa takuuvarmasti ja vilahtaapa niissä Tripadvisorissa maailman parhaaksi tituleerattu hotellikin. Arvaako joku mistä hotellista on kyse?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply