Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Rakastuin

Huhhuh, viikonloppureissu perheen kanssa Tallinnaan on nyt sitten tehty. Meillä kävi kyllä tuuri suunnitellun ohjelman kanssa, sillä eilinen päivä oli kaunis ja melko lämminkin eikä taivaalta tippunut pisaraakaan vettä.

Minun aiemmat Tallinna-kokemukset ovat rajoittuneet ainoastaan päiväreissuihin ja muutamaan yli kymmenen vuotta sitten tehtyyn vuorokauden yöpymiseen jossa juhlinta on ollut se pääasia. Ihan hävettää siis myöntää että olen piipahtanut kauniissa kaupungissa elämäni aikana kymmeniä kertoja, mutten ole edes viitsinyt ajatella tutustuvani Tallinnaan tarkemmin sillä ”sehän on nyt koluttu niin monta kertaa”. Lapsiakaan emme ole viitsineet Tallinnaan kovin usein viedä, sillä ne muutamat päiväreissut mitä olemme heidän kanssa tehneet ovat koostuneet alkoholinhuuruisista kanssamatkustajista. Sanomattakin selvää ettei osakkeet ole olleet kovin korkealla Tallinnan suhteen, kiitos lyhyiden päiväreissujen ja juhlakansan.

Mutta me olimme NIIN väärässä Tallinnasta. Kiitos silmiemme avaamisesta tuon viehättävän kaupungin suhteen kuuluu Tallinnan kaupungin matkailutoimistolle (Mall Oja) ja Eckerö Linelle, jotka tarjosivat perheellemme unohtumattoman yhteistyö-blogimatkan. Eilinen oli kovin kiireinen enkä kerennytkään päivitellä Instagramia sen enempää, mutta annettakoon se anteeksi kun tästä eteenpäin rupean tuomaan viikonloppureissuamme tänne blogiin postausten muodossa. Kyseiset postaukset tulette tunnistamaan ”Lapsiperheen Tallinna”-alkuisista otsikoista.

Toivottavasti teillä lukijoilla oli mukava viikonloppu. Oliko joku ehkäpä samaan aikaan Tallinnassa?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kthetraveller sunnuntai, kesäkuu 29, 2014 at 23:34

  Kannattaa tosiaan Maarit Johanna pistää Tallinna must visit-listalle ja piipahtaa ainakin siellä vanhassa kaupungissa. Parasta olisi kuitenkin se, että yöpyisit siinä samalla Tallinnassa jotta näkisit enemmän. Tallinnan tunnelmaan ei vain pääse kunnolla mukaan jos vain piipahtaa kaupungissa päiväristeilyllä. Ja kiitos, tuon kuvan kehtasin just ja just tuikata näkyville.

 • Reply Maarit Johanna sunnuntai, kesäkuu 29, 2014 at 23:21

  Nyt on ollut taas kesähehkutuksia Tallinnasta niin paljon että varmaan pakko seuraavalla Helsingin reissulla piipahtaa! Omat kokemukset on tosi rajoittuneita. En ole tainnut käydä edes vanhassa kaupungissa. Tosi ihana kuva sinusta ^^

 • Reply lena sunnuntai, kesäkuu 29, 2014 at 19:08

  Mulle kävi samoin pari viikkoa sitten: rakastuin Tallinnaan. Edellinen reissuni oli juhlapainotteinen eikä silloin tullut mitään nähtyä. Nyt otimme vahingon takaisin ja haluaisin palata pian. 🙂

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, kesäkuu 29, 2014 at 19:23

   Sama juttu, meille iski miehen kanssa hinku päästä takaisin ja mielelläni ottaisimme lapsetkin mukaan.

  Leave a Reply