Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Kadonnut rakas koru: Oma hölmöys vai epärehellisen ihmisen uhri?

Kyllä voi ihmistä sattua syvälle sisinpään ja todella paljon. Tiedättekö miltä tuntuu kun minulle rakkain, jokapäiväisessä käytössä ollut Nomination rannekoru on hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Se koru, jota mieheni on minulle pikkuhiljaa vuosien saatossa rakentanut? Tiedän pitäneeni Nomination-korusta huolta ja se on pysynyt kädessäni aina aamusta kotiinpaluuseen saakka, mutta yhden kerran riisuessani junassa villatakkia Nomination käsikoru ikäänkuin kuoriutui vaatteiden mukana pois. Onneksi huomasin tapahtuneen, mutta tuo hetki jäi kaivelemaan mieltäni koska olen kevään aikana riisunut monasti ulkovaatteitani julkisissa kulkuvälineissä.

Oliko se jännä vieno kopsahdus junassa yhdellä toisella kerralla sittenkin käsikoruni, vaikken mitään löytänyt kun tarkistin hieman ihmetellen ympäristöni. Oliko se ihme kilahdus imurin suuttimessa sittenkin Nomination-koruni kun imuroin sängyn alustaa eräänä päivänä? Mitä jos se hävisi sittenkin jonkun vierailevan henkilön toimesta siitä tavanomaisesta paikastaan, eteisen lipaston päältä? Päätyi epähuomiossa roskikseen, tai ehkä jotain ihan muuta?

Olen soittanut poliisin löytötavarat, tarkistanut kaikki Suomen löytötavarat Suomen Löytötavarapalvelusta, googlettanut kaikki käytettynä myydyt palat mutta edes yksittäistä omani kaltaista palaa ei ole ollut myynnissä huhtikuun jälkeen. Kodin olen kääntänyt ylösalaisin vaatekaappejakin myöten joten sydäntä sattuen minun on myönnettävä ettei korua taida enää olla.

Tänään käyn ostamassa uuden Nomination Classic rannekorun ensimmäisellä palallani, kultaisella kohosydämellä. Joka kuukausi käyn ostamassa yhden uuden palan ja rakennan samanlaisen rannekorun pikkuhiljaa. Raskainta on myöntää miehelleni että hänen suurella rakkaudella rakentamansa koru on poissa. Tai sitten se löytyy heti sen jälkeen kun olen saanut valmiiksi korvaavan korun.

Ehkä olen hölmöillyt koruni kanssa, ehkä en. Mutta jos sinulle tai jollekin tutullesi on huhtikuun jälkeen ilmestynyt Nomination Classic rannekoru mm. seuraavilla paloilla:

 • kultainen kohosydän
 • kultainen skorpioni
 • kultainen joulukuusi
 • kultainen Eiffel-torni
 • kultainen Sydneyn oopperatalo
 • kultainen Colosseum
 • kultainen Twin Towers
 • kultainen Pisan kalteva torni
 • muutama hopeinen bling bling kirjain, mm. K

Ole kiltti ja ota yhteyttä minuun sähköpostitse [email protected]

Jos taas päätät pitää löydöksesi tai salata tietosi mahdollisesta koruni haltijasta, hyi sinua!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply oravainen4 tiistai, toukokuu 12, 2015 at 17:48

  Minulta meni myös hukkaan kaksi kuukautta sitten 🙁 surettaa niin paljon.

  • Reply Kthetraveller lauantai, toukokuu 16, 2015 at 18:59

   Voi ei oravainen4. Olen pahoillani! Uskotko että minua harmittaa vieläkin. Minulla on jo uusi ja olen hankkinut siihen muutamia osia (+ mies ostanut muutaman), mutta aina minä vain katselen tuota uutta koruani ja harmittelen ettei se ole sama ollenkaan :/ Toivottavasti omasi pelmahtaa jostain vielä esiin.

 • Reply Matu torstai, kesäkuu 26, 2014 at 20:39

  Voi ei! Tiedän tunteen, kun hukkaa korun jolla on tunnearvoa! Itse olen hukannut äidiltä pienenä saamani kalevala sormuksen, enkä ole löytänyt:( Edesmenneeltä mummoltani sain perintönä vanhan kalevala kaulakorun, jonka kans hukkasin (mikä ääliö olen!) mutta sitten onneksi myös löysin. Toivottavasti sinulla käy yhtä hyvä tuuri!

  • Reply Kthetraveller torstai, kesäkuu 26, 2014 at 20:57

   Huh, onneksi löysit perintökaulakorun, puolet siis hävinneistä ainakin tuli takaisin. Sen verran on täällä päässä ahistanut etten ole kehdannut vieläkään mainita asiasta miehelleni. Ei hän suutu mutta olen soimannut itseäni huonoihin yöuniin saakka tämän asian takia. Toivon todellakin että koru löytyy.

 • Reply Jerry / Pako Arjesta torstai, kesäkuu 26, 2014 at 13:34

  Tuo on kyllä todella inhottava tapaus 🙁 . Toivottavasti se oikeasti löytyy vielä jostain! Ongelma ei olisi niin suuri, jos se olisi koru muiden joukossa, mutta tunteita ja muistoja sisältävät korut voivat olla kaikkein tärkeintä omaisuutta :/.

  • Reply Kthetraveller torstai, kesäkuu 26, 2014 at 14:00

   Toden totta Jerry. Korun tai tavaran ei tarvitse olla mitenkään arvokaskaan, ne on ne tunteet ja muistot.

 • Reply Martina torstai, kesäkuu 26, 2014 at 10:51

  Voi eiiih, mä olen niin sun tuskassa mukana! Oon pari kertaa miettinyt miten järkyttävän kamalaa olisi jos Nomination-koru kaikkine ihanine muistoineen katoaisi. Mulla on rannekoruja kaksi, enkä osaisi kuvitella sitä, etteivät ne enää olisikaan tuossa ranteessa. Tulisi varmasti itku jos niin kävisi. Toivottavasti korusi vielä löytyy.

  • Reply Kthetraveller torstai, kesäkuu 26, 2014 at 11:45

   Toivotaan todellakin, mutta pahalle näyttää koska olen metsästänyt kaikki epätodelliset paikatkin. Miehelle en ole vielä kertonut, mutta pistän linkin tästä postauksesta hänelle sähköpostiin. Itkettää…

  Leave a Reply