Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Mahtavat synttärit VM Karting Centerissä

Ystäväni piti pojalleen syntymäpäivät VM Karting Centerissä ja pyysi minua avustavaksi käsi- ja silmäpariksi kahdeksalle melko vikkelälle pojalle. Ihan hyvä että pyysikin, sillä innosta puhkuvat pojat eivät meinanneet pysyä nahoissaan kun odottivat omaa vuoroaan päästäkseen ajoradalle.

Vantaalla sijaitseva VM Karting Center on pohjoismaiden suurin sisäkartingkeskus 530 metrin pituisella ajoradalla. Lisäpalveluihin kuuluu mm. ravintola, kaksi saunaa ja kokoustilat. Me pyörimme ainoastaan ravintolan ja ajoradan puolella, mutta olin jo nyt vaikuttunut tiloista ja järjestetystä ohjelmasta.

Sovittuun synttäriohjelmaan kuului ajovarusteet lainaksi, ajo-opastus, 2 x 10 minuutin pituista ajoa jonka jälkeen annettiin jokaiselle tuloslista. Ajojen jälkeen ravintolassa oli tarjolla erilaisia pizzoja, sipsejä, karkkeja ja mehua.
Lapset tuntuivat nauttivan juhlista, pizza ja herkut maistuivat oikein hyvin ja tähteet sai mukaansa kotiin. Pizzapaloja oli muhkea määrä joten sain niitä itsekin mukaani myöhemmin nautittavaksi.

Seurasin tiukalla silmällä VM Karting Centerin henkilökuntaa ja voin sanoa että he olivat avuliaita ja ystävällisiä. Ajo-opastaja osasi toimia hyvin innokkaiden ja vikkelien poikien kanssa joten täysi kymppi ja papukaijan merkki.

VM Karting Centerin sivuille pääset suoraan tästä. Suosittelen!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply