Voi ihanuus!

Hei kaikille! Ihan lyhyt postaus tällä kertaa sillä oloni on lievästi sanottuna hiukkasen väsynyt. Blogimatka Tallinnaan Solo Sokos Hotel Estorian avajaisiin oli mahtava kokemus ja nautin suunnattomasti kaikesta matkalla koetusta. Tulenkin kertomaan reissusta myöhemmin, sillä tällä aivokapasiteetilla on mahdotonta saada kovin viisasta tekstiä aikaiseksi. Valokuvia saatte myös odottaa jonkin aikaa, mutta muutamia löytyy jo nyt Facebook-tililtäni sekä Instagramista nimellä passionatecruiser, rantapallofi ja svainio.

Jottei tämä postaus ihan kuvitta kuitenkaan jäisi, alla pari kuvaa avajaisjuhlallisuuksista.

Ah tätä juustopöytää!

Ja yllä lähikuva rantapallofi-instagramissa vilahtavasta, Sokokselta ostetusta Kaiio juhlalaukustani. Käyttämäni kultavöinen mekko löytyy aiemmasta postauksestani täältä.

Miltäs asuyhdistelmäni taikka kultakynsi/kultalaukku-idea vaikuttaa. Menikö ihan metsään?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply