No mutta mitä sitä nyt tekisikään hyvillä yöunilla?

Niinpä. Yhdeksästä peräkkäisestä yöstä ainoastaan kaksi on ollut katkottomia. Olotila on tällä hetkellä suorastaan pöllämystynyt sillä nuo kaksi onnistunutta yötä ei ole edes sattunut olemaan peräkkäin. Juuri kun saimme lapset terveiksi, nappasin itselleni jonkin kurkkupöpön ja muutama yö on mennyt kurkkua potiessa. Tästä minun väsymyksestä tekee hirveää se, että tunnen jo itsekin järjenjuoksuni hidastuneen. Vaatiikin tällä hetkellä suoranaista ponnistelua keskittyä johonkin tähdelliseen tekemiseen töissä ja kotonakin tekisi mieli antaa itselleen pienoisen luvan olla lamaantunut. Se vain ei ole helppoa, sillä lapsillekin on annettava oma aikansa koska he näkevät vanhempiaan muutenkin niin vähän.

Uskotte varmaan että olisin mielelläni tässä vaiheessa jossain muualla, vaikkapa allaolevissa maisemissa nauttimassa vapaasta ajasta ilman arjen kiireitä. Tai edes hotellissa pötköttämässä juuri oikeanlaisen napakassa sängyssä kun nuo oman parisängyn patjatkin on parhaimmat päivänsä nähneet. Olen varma että patjallakin on osasyynsä huonoihin yöuniin, mutta mistäpä löytää kohtuuhintainen ”The Patja”? Meille on turha tarjota mitään huippukalliita merkkejä koska lähipiirissä on negatiivisia kokemuksia niistä.

Niin juu ja se kurkkukipuni. Apteekista sain erinomaisen, hiukan tavanomaisesta poikkeavan lääkeneuvon todella kipeään kurkkuun. En viitsi sitä täällä julkisesti huudella kyseisistä lääkkeistä julkisuudessa käydyn keskustelun takia, mutta lähestykää toki sähköpostilla jos on kiinnostusta saada todella toimiva vinkki.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply