Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

And search for the perfect dress continues…

Mä olen metsästänyt jo kivan tovin itelleni mekkoa tietynlaisiin menoihin, mukaan lukien pikkujoulut. Mä olen ollut ihan tuskissani ton metsästyksen kanssa sillä mikään ei tunnu oikein onnistuvan. Mun vikana kun sattuu olemaan pienikokoisuus joka vaikeuttaa jonkin verran ostosten tekemistä.  Voitte uskoa ettei naurata, sillä mun on oltava koko ajan kyttäämässä uusia vaatteita ja kuvitella kriittisin silmin joka asu päälle ennen tilaamista. Mä olen kiertänyt kaupoilla viikon verran, kattonut Nellyn, Zalandon ja H&M:n nettikaupat ja lähestulkoon menettänyt toiveeni täydellisen mekon löytämisen suhteen. Alla muutamia esimerkkejä mua kiinnostaneista kohtuuhintaisista mekoista. Kyllä kelpais tilata kaiken maailman koodeilla mutta eipä onnista.

 

Ei kokoa.

Ei kokoa.

Ei kokoa.

Ei kokoa.

Ei kokoa.

Loppuunmyyty.

Tää Elise Ryanin Eyelash Lace Shoulder Skater Dress  on aivan ihana! Koko löytyy, mutta avoin selkä mietityttää. Mä en viitsisi nimittäin ruveta temppuilemaan joillain etupuolen lisukkeilla… Kaupan päälle malli on melkein 20 senttiä mua pidempi, joten toi vyötärö roikkuis mulla varmaan pikkasen alempana aiheuttaen mahdollisesti epämukavan olon alaselässä (know what I mean?).

Jos nyt jatketaan valituslinjalla niin ”the talvisaappaidenkin” löytäminen on työn ja tuskan takana, näille lampaanjaloille kun ei sopivan kapeita saappaanvarsia kovin helposti löydy. Kaiken kukkuraks mä olen stara hajottamaan kaikki saappaani alta aikayksikön kärjestä taikka sivuilta kun kahden raskauden leventämät jalkapöydät tursuaa leveyssuunnassa. Siksi on katteltava niitä saappaita kriittisesti pohjankin kohdalta.

Niin juu, jottei ihan helpolla pääsis niin ”The asun” löytämiselle on aikaa 2-8 päivää ja ”The saappaiden” löytämiselle vaivaset 2 päivää.

Mission impossible.

 

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply