Väsyneen äidin luksushetki; taivaallinen Kämp Spa

Mun täytyy myöntää että mua harmittaa kovasti. Mies oli varannut mulle 50 minuutin aromahieronnan Kämp Spassa mutta mun harmiksi mulla ei ollut sen liiemmälti aikaa jäädä nauttimaan Span palveluista.

Mä pelmahdin Hotelli Kämpin 8. kerroksessa sijaitsevan Span ovesta sisään ison kiireen kanssa ja jännittyneenäkin, mutta jo pelkkä ovesta sisään astuminen loi rauhallisen olon. Vastaanotto oli ystävällistä, tunsin olevani tervetullut ja tilat olivat hyvin kauniit ja rauhoittavat.

Kuva: http://www.hotelkamp.fi/fi/gallery.  

Mies oli valinnut mun hoidon seuraavan Kämp Span sivuilla olleen kuvauksen perusteella:

ESPA Hieronnat

ESPA hieronnat ovat erittäin kokonaisvaltaisia rentoutushoitoja, joissa käytetään rauhoittavia ja ravitsevia eteerisiä öljyjä.  ESPA filosofian mukaan hoito tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Aromahieronta

Aromahieronta on taivaallinen kokemus kiireen ja stressin keskellä. Hoidossa yhdistyy lihaksia rentouttava hieronta sekä eteeristen öljyjen pehmeä ja miellyttävä tuoksu.

Hieronta tehdään eteerisillä öljysekoituksilla, joista voit valita:

  • Detoxifier /Puhdistava  Detox
  • Jet-Lag Eliminator / Jet Lagia poistava
  • Immune Booster /Vastustuskykyä vahvistava
  • De-Stresser /Stressiä poistava

Aromahieronta

  • lisää kehon nestekiertoa
  • lievittää stressiä
  • auttaa unettomuuteen
  • puhdistaa elimistöä

Mä valitsin yllätys yllätys, stressiä poistavan öljysekoituksen ja vaikka mä en nyt noihin höpötyksiin paljoa usko, 50 minuutissa kerkesin rentoutua ja vajota eräänlaiseen lepotilaan. Mun hoitaja (aasialainen nainen jonka nimeä en muista) oli erittäin ystävällinen ja taitava keskittyen erityisesti löytämiinsä kireisiin lihaksiin. Hoidon jälkeen mä sain vielä levätä lepotuoleilla erillisessä himmeässä tilassa vettä juoden ja täytyy myöntää että mä olisin voinut nukahtaa siitä raukeasta olotilasta. Mä olen käynyt aromahieronnassa muutaman kerran aiemminkin (eri paikoissa) joten voin sanoa että Kämp Span hoito ylitti kaikki odotukseni. Suosittelen!

-Kthetraveller

P.S.: Kämp Spa & Kämp Brasserie Brunssi Sunnuntain hemmottelupaketti on muuten oiva lahjaidea. Lisätietoja paketista osoitteessa http://kampspa.fi/kamp-spa-kamp-brasserie-brunssi-sunnuntain-hemmottelupaketti

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply