Edullisena kaupunkikohteena tunnettu Bangkok ei petä. Lue vinkit ja lomaile Thaimaan pääkaupungissa halvalla.2018-03-07T07:58:31+03:00
WPDEV!!
Kuva: Istockphoto
Bangkok, Thaimaa

Näin pääset halvalla Bangkokiin – katso vinkit ja lähde

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Edullisena kaupunkikohteena tunnettu Bangkok ei petä. Lue vinkit ja lomaile Thaimaan pääkaupungissa halvalla.

Lennä edullisesti

Thaimaan pääkaupunki Bangkok sijaitsee noin 7 800 kilometrin päässä Helsingistä, ja sinne pääsee Suomesta kätevimmin lentämällä. Suora lento Bangkokiin kestää noin kymmenen tuntia, ja toistaiseksi suoria lentoja tarjoaa vain Finnair.

Koneenvaihdon kautta Bangkokiin voi lentää muun muassa Norwegianilla, Cathay Pacificilla, KLM:llä ja Turkish Airlinesilla. Halvimmillaan vaihdolliset lennot Helsingistä Bangkokiin maksavat noin 350 euroa, suorat lennot noin 500 euroa.

Halpoja lentoja Bangkokiin on saatavilla ympäri vuoden, mutta jouluna ja erityisesti alkuvuodesta koulujen loma-aikaan hinnat nousevat. Jos mielit matkustaa Bangkokin lämpöön joulun tai uuden vuoden tienoilla, varaa lennot useaa kuukautta ennen matkaa.

Jos haluat saada lennot mahdollisimman halvalla, matkusta Bangkokiin arkena ja mieluiten suosituimpien matkailusesonkien ulkopuolella. Lennot ovat halvimmillaan kesäkuukausina, jolloin valtaosa matkailijoista valitsee matkakohteekseen jonkun muun kuin Bangkokin.

>> Löydä halvat lennot Bangkokiin Rantapallon lentohaun avulla!

Nappaa halpa majapaikka

Majoittuminen Bangkokissa voi olla hyvin halpaa, sillä hyvätasoisen hotellin voi saada noin 20-30 eurolla yötä kohden. Jos majoitut tasokkaassa hotellissa, majoitus voi olla järkevä varata ennen matkaa, sillä hyvissä ajoin varattuna erityisesti kansainvälisten hotelliketjujen hinnoissa voi säästää tarttumalla tarjouksiin.

Kuva: Inka KhanjiBangkok, Thaimaa
Reppumatkailijoiden suosima Khao San Road on mainio paikka löytää edullinen majoitus tai ravintola Bangkokista.

Jos suunnitelmissasi on majoittua mahdollisimman halvalla, edullisimman majapaikan löydät kiertelemällä ja kyselemällä hintoja. Valtaosaa Bangkokin halvimmista majoitusliikkeistä ei ole listattu verkon kansainvälisiin hotelli- ja hostellipalveluihin, eikä niillä ole välttämättä edes verkkosivuja. Halvimman mahdollisen hinnan saat siis astelemalla suoraan sisään hotelliin tai hostelliin ja kysymällä päivän hintaa. Muista, että useissa halvoissa paikoissa voit joutua maksamaan erikseen perusmukavuuksista, kuten esimerkiksi lämpimästä vedestä ja ilmastoinnista.

Bangkokin reppumatkailijakatuna tunnettu Khao San Road on täynnä edullisia majapaikkoja ja useimmat matkailijat suuntaavatkin tunnetulle kadulle ensimmäisenä. Jos suunnitelmissasi on etsiä majoitus vasta paikan päällä, kannattaa majoitus kuitenkin varata etukäteen matkan ensimmäiselle yölle, jotta tiedät minne suunnata lentokentältä. Muista tinkiä majoituksen hinnasta ja pyydä paljousalennusta, jos kaavailet majoittuvasi samassa paikassa usean yön ajan.

>> Löydä halpoja hotelleja Bangkokista Rantapallon lentohaun avulla!

Syö rohkeasti katuruokaa

Thaimaalainen katuruoka on herkullista, ja sopii erityisen hyvin halpoja ruokaelämyksiä etsivälle, sillä katukojusta ostettu ruoka-annos maksaa usein alle euron. Syödessäsi katuruokaa valitse aina koju, missä on mahdollisimman paljon paikallisia ja pitkä jono, sillä se takaa raaka-aineiden tuoreuden ja ruoan hyvän laadun. Kokeile rohkeasti uusia annoksia, kysy vinkkejä paikallisilta ja löydä oma suosikkisi.

Kuva: Inka KhanjiBangkok, Thaimaa
Thaimaalainen ruoka on edullisimmillaan kadulla, mutta myös pienet ja vaatimattomat bangkokilaisravintolat ovat edullisia.

Ellet uskalla maistella katuruokaa ja kokeilet uusia makuja ennemmin perinteisessä ravintolassa, joudut maksamaan ruoasta enemmän kuin kadulta ostettuna. Bangkokilaisessa ravintolassa syöminen on silti hyvin edullista, sillä annos halvassa ravintolassa maksaa juomineen noin viisi euroa. Jos pitäydyt mieluummin länsimaisessa ruoassa, aterian hinta on moninkertainen paikallisiin herkkuihin nähden, sillä paikallinen ruoka on aina ulkomaalaista edullisempaa.

>> Lue lisää vinkkejä Bangkokiin Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Istockphoto ja Inka Khanji

Päivitetty: 7.3.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (13 votes, average: 1,92 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia