Huh hellettä! Jos päiväretki Tukolmaan tuntuu tukalalta, etsi tiesi kaupungin uimarannoille, jotka ovat helposti tavoitettavissa julkisilla kulkuneuvoilla.2019-07-24T13:24:03+03:00
WPDEV!!
Kuva: Shutterstock

Löydä Tukholman parhaat uimapaikat – hae helpotusta hellepäivään kaupunkirannoilta

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

Huh hellettä! Jos päiväretki Tukholmaan tuntuu tukalalta, etsi tiesi kaupungin uimarannoille, jotka ovat helposti tavoitettavissa julkisilla kulkuneuvoilla.

Suosittu ranta: Tantolunden

Yksi Tukholman tunnetuimmista rannoista sijaitsee Södermalmin kaupunginosassa Tantolundenin puistossa. Lähialueiden ravintolat ja kahvilat takaavat hyvät palvelut, ja alue on erityisen suosittu nuorten tukholmalaisten keskuudessa. Rannalla on kenttä rantalentopalloiluun, rata frisbeegolfin pelaamiseen, minigolf ja ulkoilmakuntosali.

Tantolundenin värikkäiden talojen viereltä voi katsella ohi lipuvia veneitä ja nauttia kesäpäivästä täysin siemauksin. Alueella on myös leikkipuisto lapsille.

Aikuiseen rantapäivään: Långholmsbadet

Långholmenin saari sijaitsee aivan Södermalmin kupeessa, ja sen kapeat rannat houkuttelevat kokeneita uimareita. Ranta ei kivikkoisuutensa vuoksi sovi lapsiperheille, mutta vehreä saari sopii hyvin aikuisten rantapäivän viettoon.

Keskeinen sijainti: Rålambshovsbadet ja Smeduddsbadet

Kenties parhaiten saavutettaviin uimarantoihin kuuluva Rålambshovsbadet on suosittu uimaranta Mariabergissä, aivan Tukholman keskustan tuntumassa. Lähettyvillä on myös perheiden suosima Smeduddsbadet, jonka suurelle ja suositulle uimarannalle pääsee kätevästi myös metrolla.

Trendikäs: Reimersholme

Yksi kaupungin trendikkäimpiä uimapaikkoja on Reimersholme, joka on pieni saari Södermalmin kupeessa. Reimersholme on suosittu erityisesti maisemiensa vuoksi, sillä rannalta avautuvat näkymät Liljeholmeniin ja Söderiin.

Purjeveneiden täyttämä ranta ei ole paras perheranta, mutta sopii aikuisten lomapulahdukselle.

Uintiretki saaristoon: Fjäderholmarna

Aidosta saaristolaistunnelmasta voi päästä nauttimaan noin 20–30 minuutin venematkan päässä Tukholmasta. Slussenista ja Nybroplanilta lähtee päivittäin veneitä, jotka vievät Fjäderholmarnan saarille. Saarilla on useita hyviä ravintoloita ja kallioista rantaa, joka sopii myös uimiseen.

>> Lue lisää vinkkejä kesäpäivän viettämiseen Tukholmassa

Lähde: Visit Stockholm
Kuvat: Shutterstock, Instagram

Päivitetty: 24.7.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia