Auringonlasku Abu Dhabissa

Parhaimmat auringonlaskut olemme bonganneet Karibialla, mutta Lähi-idässäkin pääsimme useaan otteeseen ihastelemaan ”auringon tippumista” taivaanrannan taa. Noilla leveysasteilla auringonlaskun oikeasti näkee ja sitä jaksaa seurata, koska se tapahtuu niin nopeasti. Arabiemiraateissa ei taivas ainakaan meidän reissun aikaan ollut kovinkaan syvänsininen eivätkä auringonlaskun värit muutenkaan olleet kovin kirkkaat, mutta bongauspaikkoja sieltä kyllä löytyi. Niinpä Pete tallensi erään lämpimän joulukuisen illan auringonlaskun kuvina kameralle Abu Dhabissa ja teki siitä timelapse-videon. Kuusamon oppeja pääsee siis näinkin hyödyntämään!


Kappale: Leonard Cohen – Hallelujah

Facebooktwitterby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply