Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

LOMA KUULUMISIA

Hei vaan kaikille! En ole pitkään aikaan kirjoitellut tänne, sillä ennen lomani alkua on ollut niin paljon tekemistä ja ehkä samalla liian monta projektia tulessa. Tämä blogi onkin ollut näistä kaikista se ehkä vähiten tärkein, joten siksi päätin jättää tämän vähän taka-alalle. Ensinnäkin olen aloittanut uuden pienen bisneksen, jota teen tämän nykyisen työni ohella ja uskon, että kunhan vaan jaksan panostaa tähän projektiin täysillä, niin tämän avulla pääsen vielä jonain päivänä tekemään töitä kotoota ja muuttamaan takaisin ulkomaille. Tämä bisnes perustuu Network markkinointiin, jota näkee esim. Instagramissa todella paljon. Uskon todella, että tulevaisuudessa yhä useampi meistä pystyy tekemään tämän avulla töitä mistä päin maailmaa vain :). Se mikä tässä on kumminkin parasta, on se, että saan tehdä töitä niin vahvojen ja positiivisten naisten kanssa, jotka todellakin tukevat ja motivoivat toinen toisiaan. Tämä positiivisuus olikin se mikä sai minut kiinnostumaan tästä mahdollisuudesta ja oli jotain mitä kaipasin elämääni.  

Mutta ei siitä sen enempää vaan mennään itse asiaan! Sillä mullahan on nyt loma ja olen ollut jo useamman päivän täällä Espanjassa nauttien auringosta ja hyvästä ruuasta. Aamut olen aloittanut sillä, että lähden juoksemaan rantakatua pitkin tai Suppaillen meressä. Ja koska pystyn aloittamaan päiväni urheillen raikkaassa ilmassa eikä jetlagista ole enää tietoakaan, niin oloni on todella energinen kokopäivän. Lenkin jälkeen olen tehnyt hetken töitä tämän uuden bisneksen parissa joko altaalla hikoillen, tai sitten olen mennyt rannalle. Ja pakko kai se on myöntää, että on tullut myös aika paljon shoppailtua viime päivinä, koska täällä on nyt ihan huikeat alennusmyynnit meneillään ja todella paljon kaikkea kivaa kaupoissa :D. Olen tosin viettänyt päivisin aika paljon aikaa yksikseni, koska kenelläkään muulla ei tietenkään ole kesälomaa täällä. Toisaalta olen todellakin nauttinut tästä yksinolosta, koska saan keskittyä vaan siihen omaan hyvinvointiini ja olen saanut viettää päiväni just niin kuin itse haluan.  

Täällä Marbellassa olen vielä viikon verran, jonka jälkeen lähden Ibizalle!! Tämä on ensimmäinen kertani siellä ja en enää jaksaisi odottaa. Tällä kertaa luvassa on tyttöjenreissu, joka on ihan kivaa vaihtelua siihen, kun viime aikoina olen matkustanut ainoastaan Danielin kanssa. Päätimme myös panostaa hotelliimme vähän enemmän, sillä olemme haaveilleet Ibizan reissusta jo todella pitkään ja nyt kun se vihdoin kävi toteen, niin pitäähän siitä sitten tehdä laadukas reissu. Minusta tuntuu, että Ibiza on paikka, joka on koettava kerran elämässä ja nyt on jo korkea aika sinne lähteä. 

Toivottavasti teillä kaikilla on kiva viikonloppu tiedossa ja hyvät säät Suomessa <3

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply