WPDEV!!
JEPLOLMilanohttps://wpdev.rantapallo.fi/italia/milano/Luetuimmat artikkelitHyvän autoloman avaimetVietnamin parhaat rannat – nämä palmuparatiisit on koettavaKoe Italian unohtumattomat hotellit – viisi vinkkiä erilaisille matkailijoillehttps://wpdev.rantapallo.fi/wp-content/uploads/2010/07/Milano-flickr-suvodeb-100x100.jpg2010-07-14T18:57:35+03:002015-02-05T14:56:26+03:00

Milano on muodikas kaikkina vuodenaikoina

Kohdeopas: Milano

Italia: Lue lisää kohdeoppaita

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

Viimevuosina Milano alkaa kiilata turistimäärissä perinteisempien Rooman ja Firenzen tasolle. Kaupunki onkin panostanut turismiin huomattavasti, ja viimevuotisen EXPO:n myötä tapahtumia, tekemistà ja näkemistä riittää! Myös suomalaisten tarjoamat palvelut ovat lisääntyneet, nykyisin löytyy jopa leipomo, sekä Settimo Cielon lisäksi toinen suomalaisen ylläpitämä B&B La Casa del Duca, Centrale aseman vieressä. Milano on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kaupunki!

Tosi hyvä tietopaketti, en osaisi Milanossa pitkään asuneena kirjoittaa paremmin! Majoituksen suhteen kannattaa ottaa silmäys Tripadvisor:iin, aika helpolla pääsee kärryille millainen majoitus todellisuudessa oli käyttäjien näkökulmasta. Suomalaista palvelua saa mm. B&B Il Settimo Cielossa, joka on loisto ratkaisu perheille, pikku porukoille tai pariskunnille.