World Travel Awards -gaalassa jaetaan koko matkailualan arvostetuimmat palkinnot.2019-06-14T09:38:21+02:00
WPDEV!!
Kuva: Naantalin kylpylä
Naantalin kylpylä

Naantalin kylpylä on Suomen paras hotelli – palkinto myönnettiin matkailualan Oscar-gaalassa

ADFKLNASDFKAGDKLADSFNLAKDNF sdfsd

World Travel Awards -gaalassa jaetaan koko matkailualan arvostetuimmat palkinnot.

Uudistustyöt siivittivät voittoon

Naantalin kylpylä voitti Finland’s leading hotel 2019 -palkinnon 8. kesäkuuta 2019 Madeiralla järjestetyssä World Travel Awards -gaalassa. Sarjassa olivat ehdolla myös Klaus K, Hotel Kämp, Hilton Helsinki Strand, Radisson Blu Seaside Hotel sekä Snow Village.

Uudistukset siivittivät Naantalin kylpylän voittoon, sillä hotellin kaikki huoneet on remontoitu viimeisen vuoden aikana, minkä lisäksi hotelli on saanut myös uusia huonetyyppejä. Uudet Loft-huoneet ovat jo käytössä, ja teemalliset presidenttisviitit valmistuvat kesäkuun 2019 aikana. Hotelliin avattiin tammikuussa myös uusi kuntokeskus Olo fitness.

– Palkintogaalassa saamamme tunnustus on merkki vahvasta brändistämme sekä siitä, että uuttera uudistustyö on kannattanut. Voitto tuntuu erityisen hienolta myös siksi, että kisa ratkaistaan yleisöäänin. Äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset, sanoo Naantalin kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen.

World Travel Awards järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1993, tarkoituksena palkita matkailualalla onnistuneita toimijoita. Gaalassa huomioidaan hotellien lisäksi muun muassa lentoyhtiöt. Vuonna 2019 gaala järjestettiin 26. kertaa.

Lähde ja kuva: Naantalin kylpylä

Päivitetty: 14.6.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia