WPDEV!!
Kuva: Shutterstock
Jouluhotelli

Kolme hotellia, joissa joulu kestää ympäri vuoden – joukossa on myös rohkea vaihtoehto aikuisille

Rakastatko joulua? Maailmalla on hotelleja, joissa lempijuhlasi ei lopu koskaan.

1. The Inn at Christmas Place, Yhdysvallat

Tennesseen osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitseva The Inn at Christmas Place on hotelli, jossa on oltu joulutunnelmissa jo vuodesta 2007 saakka. Baijerilaistyyliseltä hotellilta voi odottaa joululauluja, punaisia koristeita ja joulukuusia silloinkin, kun eletään kalenterin mukaan kesää.

Lähellä hotellia sijaitsevia nähtävyyksiä ovat muun muassa laulaja Dolly Partonin teemapuisto Dollywood sekä Great Smoky Mountainsin kansallispuisto. Majapaikka sopii hyvin perheille.

Kyseessä ei ole Yhdysvaltojen ainoa jouluhotelli. ”Joulun kotikaupungiksi” itseään kutsuvassa Santa Clausissa Indianan osavaltiossa toimii mökkimajoitusta tarjoava Santa’s Lakeside Cottages.

Aikuisille tarkoitetusta hotellista löytyy teemaan sopivaa rekvisiittaa piiskoista hierontatuoleihin. Riemunkirjavaan sisustukseen kuuluvat myös jouluiset elementit kuten joulupukkihahmot. Hotelliin kannattaa suhtautua huumorilla, sillä kitchin suhteen ei ole säästelty.

Hotelli sijaitsee Naritassa lähellä samannimistä lentokenttää, joka palvelee Tokion lentomatkustajia.

3. Hotel Casa da Montanha, Brasilia

Casa da Montanha -hotellista löytyy jotain aivan muuta, kuin Brasiliaan yleensä yhdistettävää trooppista tunnelmaa. Gramadossa sijaitsevassa vuoristohotellissa ei ole täysin ympärivuotinen joulu, mutta juhlasta saa nauttia monen kuukauden ajan.

Hotellin jouluinen teemasviitti on varattavissa lokakuusta tammikuuhun, ja myös kaikki hotellin yleiset tilat koristellaan näyttävästi. Täällä voi siis ottaa varaslähdön jouluun ihastelemalla juhlavaa miljöötä tai ottamalla kuvia joulupukin kanssa. Gramadossa pyörii myös show, jonka nimi saa suomalaisen hieraisemaan silmiään. Espetáculo Korvatunturi on ”kaukaisesta, taianomaisesta maasta” kertova musikaali koko perheelle.

Lähellä Porto Alegrea sijaitseva Gramado on reilun 30 000 asukkaan kaupunki, jossa näkyvät vahvat saksalaisvaikutteet erityisesti arkkitehtuurissa. Tiesitkö muuten, että Brasiliasta löytyy myös suomalaisten aikoinaan perustama siirtokunta?

Suosituimmat kohteet

Aiheesta lisää blogeissa

Suosikkihotellini vuonna 2018

Kylpyläloma Irlannissa

Työpäivä Turun Radisson Blu Marina Palacessa

Katso kaikki matkablogit