Iloinen Intia

by satuvw on 30.12.2010 · 5 comments

Nyt seuraa vain pikainen mainospätkä – Rantapallon pääsivuston puolelta löytyy mietteitä taannoisen Intian työreissun tuloksena. Nyt ei muuta ehdi – töissä onkin ollut yllättävän kiirettä, suunnitelmat numeroiden pyörittelystä ja tulevan suunnittelusta ovat menneet suunnilleen viemäristä alas kun olen etsinyt astronomeja Tromsøstä, isoa kasaa hotellihuoneita Kööpenhaminasta fillaroinnin MM-kisojen ja lääkäreiden konferenssin aikaan, muistellut InDesignin käyttöä ja opettanut sitä eteenpäin ja änkyttänyt ranskaa puhelimessa (monen vuoden tauon jälkeen) espanjalaisten asiakkaiden kanssa. Ehkä sitä ehtii sittenkin enemmän töissä ”normaaliarkena” kun koko tiimi on paikalla hoitamassa hommansa. Ja kotona on odottanut siivoilut ja uuden vuoden vieraiden vastaanoton valmistelu. Jee jee, kivoja kiireitä kaikki! :)

{ 5 comments… read them below or add one }

Ari joulukuu 30, 2010 18.01

Hellitä ihmeessä, tässä hengästy jo pelkästä lukemisesta ;)

Vastaa

satuvw joulukuu 31, 2010 8.12

heh, kohta hellittää, tänään muutama tunti töitä ja sitten alkaa piiiitkä viikonloppu!! :)

Vastaa

Lauri Pietikäinen joulukuu 30, 2010 18.21

No onpas sulla touhua , että ihan astronomeja Tromssasta. Mutta melkein on samat hommat minullakin . Täällä tosin ruohonjuuritasolla. Matkailualaa, paljon venäläisiä ja joukkoon eksyneenä myös espanjalaisia asiakkaita, tai siis vieraiksi heitä kutsuisin. Minun ei onneksi tarvinnut turvautua ranskaani,(määrittelisin kykyni arvosanalla välttävä miinus) sain käyttää suomea ja espanjalaisille englantia. Opetin pilkkimistä, tapoin kalat ja irroitin koukusta ja iltapäivällä shamaaniksi muodonmuutoksen tehneenä pääsin vielä kurkistamaan tinoista myös tämän eka kertaa kunnon pakkasessa vierailevan perheen tulevaisuuteen.Onneks tuli lapsille kruunuja ja helmiä ja mystisestä kivestä löytyi Välimeri.
Mutta vieläkään en ole avannossa tai kylmässä koskessa uinut ja loma senkun hupenee uhkaavasti.
Eikö lumihangessa pyöriminen sitten kävisi vaihtoehdosta :)

Vastaa

satuvw joulukuu 31, 2010 8.17

Jep. Kaikkea sitä saa asiakkaille etsiä :)

Mukavalta kuulostaa myös ruohonjuuritasonhommat, varmaan eksoottinen kokemus ulkomaisille vieraille! Ja miten sää oot muuten sielä päätynyt hommiin? Eikös sen pitänyt olla loma?!

Tehdään niin että lumihangessa pyöriminen käy myös avantoon hypyn sijasta. Itse en ole siis tehnyt kumpiakaan vielä tänä talvena…. Eli ei paineita! :)

Vastaa

Lauri Pietikäinen joulukuu 31, 2010 16.18

Piti , piti. Ja on se loma ollutkin. Nämä hommat käy lomasta , kun on jäänyt niin paljon aikaa ulkoiluun (lue potkukelkkailuun ja hangessa tarpomiseen) sekä kirjoittamiseen. Lisäksi on saanut nukkua pitkään ja mennä valmiiseen aamupalapöytään, kiusoitella keittiöhenkilökuntaa ja saunoa joka ilta. Eikä se pentukarhunnahkaan pukeutuneena kodan lämmössä oleminen liikoja rasita, pilkkimisestä puhumattakaan. Kun lisäksi ovat nuo muutkin luontoedut niin hyvät. Esimerkkinä mainittakoon vaikkapa koskikaran sukeltelun katselu.
Ai niin nettiyhteys on mielettömän nopea :)
Kunnolla olen lepäytynyt.

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: