Trikookateutta

by satuvw on 21.02.2010 · 0 comments

Emme sittenkään olleet tänä aamuna ensimmäisenä ”oman” Kaninin hiihtokeskuksemme hissijonossa. Uskaltauduin aamuaikaiseen sen verran peiton alta pois että tarkistin rinnetilanteen netistä ja tilanne olikin se että Kanin oli tänään kiinni! Samalla kun täällä laakson pohjalla on tullut kaatamalla vettä, 1-2 kilometrin korkeudessa on satanut lunta. Hiihtokeskuksen väen päivän ohjelmassa olikin lumikinosten räjäyttely rinteiden lähistöltä vähän turistiystävällisempään kuntoon. Mutta nou hätä! Pakkasimme autoon murtsikkahiihtovälineet ja käänsimme nokan kohti Italiaa ja Tarvision kylää. Tarvision ympäristöstä löytyy noin 60 kilometriä latuja ja maisemat ovat aivan sanoinkuvailemattomat! Suomesta poiketen maastohiihto ei ole ilmaista, vaan päivän latumaksu keventää lompakkoa kuudella eurolla.

Tarvisiosta löytyvät myös hyvät rinteet, joten loppuviikosta teemme alueelle varmasti uuden reissun sekä lumilautojen että suksien kera. Ja vielä niistä Suomi-Italia eroista. Vaikutti siltä että Italian laduilla pakolliseen hiihto-univormuun kuuluivat trikoot! Oli sitten ikä tai koko mikä tahansa. Trikoot jalassa vauhtikin olisi varmasti ihan eri kuin omien lökäpöksyjeni kanssa…? Tahtoo trikoot! 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: