Malaga

Buenos Dias!

Käytyämme Sevillassa suuntasimme muutamaksi päiväksi junalla Malagaan, josta lentomme Suomeen myös lähti. Matka taittui mukavasti ja nopeasti. Vuokrasimme airbnb huoneiston läheltä keskustaa ja kuljimme siellä pääsääntöisesti kävellen.

Kävimme heti katsomassa yhden Malagan suosituimmista nähtävyyksistä, mikä on Castillo de Gibralfaro. Matka ylös oli pitkä ja pysähtelimme välillä ihailemaan näköalamaisemia.

Vaikka olikin tammikuu, sää muistutti todella läheisesti Suomen kesää. Välillä oli hieman viileämpi tuuli, mutta muuten oli kyllä tosi lämmin.  Matka linnan raunioille taittui hitaasti, mutta varmasti ja matkalla oli paljon nähtävää.

 

Malaga tarjosi todella hyvät shoppailumahdollisuudet, kuten useimmat espanjalaiset kapungit. Malagassa oli myös paljon ihania pikku terasseja, kuppiloita, brunssipaikkoja ja ravintoloita. Toki, siellä oli myös paljon niitä ei niin hyviä turistipaikkoja, mutta tripadvisorin avulla saimme pitkälti vältettyä ne pahimmat farssit.

Etanoiden ”kasvonpiirteet” kyllä veivät vähän ruokahalua…onneksi pihvi oli hyvää!

Saimme nautti myös upeista jouluvaloista jotka olivat itsessään jo upea nähtävyys!

Rannalle emme valitettavasti ehtineet/jaksaneet, mutta yleisesti voisin tulla lomailemaan Malagaan, sillä siellä voi yhdistää ranta-ja kaupunkiloman!

Kävimme viimeisenä iltana katsastamassa myös paikallista yöelämää. Sitä on ja joukoista löyty niin turisteja kuin paikallisiakin. Sisäänheittäjät olivat hieman raskaita ja aina ei kannata uskoa kaikkea mitä he lupaavat. Koitimme jonottaa ensin yhteen baariin, mutta pitkän odotusajan jälkeen päätimme mennä kokeilemaan jotain muuta. Päädyimme vähän pienempään yökerhoon jossa oli todella tiivis tunnelma, mutta hauskaa oli! Koko reissu meni hyvin ja Malagasta suuntasimme taas kotiin, Suomeen. Fiilikset olivat haikeat ja Suomeen palaaminen tuntui taas vaikealta, mainitsemattakaan sitä kylmyyttä! Onneksi oli mukana lämmintä vaatetta, kun ehtisin näiden reissujen välissä käymään Suomessa. Kaverini taas, joka oli lähtenyt viime kesänä espanjaan sai tutista liian kevyissä vaatteissa kun astuimme ulos Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply