Notice: Kutsuttu luokan WP_Widget metodi kantaluokassa FacebookLikeBoxWidget on vanhentunut versiosta 4.3.0 lähtien! Käytä sen sijaan metodia
__construct()
. in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-includes/functions.php on line 4633
Hostelliarvostelu: Hotel Otter, Zürich - Levoton Matkailija
Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150

Hostelliarvostelu: Hotel Otter, Zürich

Zürich on yksi maailman kalleimpia kaupunkeja, ja sen kyllä huomaa majoituksen hinnoissa. Tykkään yleensä yöpyä yhden hengen huoneissa matkoilla, ihan siitä syystä että nukun yksin paremmin. Sveitsissä päädyin varaamaan vain dorm-huoneita, koska majoituskulut jäivät näin paljon pienemmiksi.

Hotel Otter Zürichissä tarjoaa hintatasoon nähden edullista majoitusta vanhan kaupungin sydämessä. Wi-fi on ilmainen koko hostellissa, ja se toimi hyvin. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan, samoin kuin pyyhe. Hosetellin läheisyydessä on hyvä valikoima erilaisia ravintoloita ja baareja. Vastaanotto ei ole auki 24/7.

Sijainti & saapuminen

Hostelli sijaitsee todella hyvällä paikalla vanhan kaupungin alueella, kävelyetäisyyden päässä juna-asemalta. Kävely juna-asemalta Hotel Otterriin kestää noin 15-20 minuuttia, vähän riippuen rinkan (tai muiden kamojen) painosta ja määrästä. Reitti on todella kiva, ja kävelytie kulkee joen viertä ja lopuksi lyhyen matkaa vanhan kaupungin kaduilla. Sisäänkäynti oli hieman hankalassa paikassa, mutta kyllä se lopulta löytyi pienen hakemisen jälkeen. Sisäänkirjautuminen oli nopea homma, ja pääsin huoneeseen vähän etuajassa.

20160314_075440

Huone

Vietin neljä yötä neljän naisen dormissa. Huone oli hyvän kokoinen, ja jokaiselle oli oma kaappi mihin tavarat sai päivän ajaksi. Sisäänkirjautumisen yhteydessä sai lukon kaapin oveen, plussaa siitä. Itse en tosiaan lukkoa omista, mutta pitäisi sellainen varmaan hommata. Huoneesta löytyi kaksi kerrossänkyä, pöytä, pari tuolia sekä pesuallas. Ikkunasta oli näkymä vanhan kaupungin kadulle. Kaapit ja sängyt oli numeroitu ykkösestä neloseen, ja sisäänkirjautumisen yhteydessä sai oman numeronsa.

Hostellin alakerrassa on baari, ja äänet kuuluivat huoneeseen aika hyvin. Korvatulpat peittivät äänet lähes kokonaan, suosittelen ottamaan mukaan jos on vaikea nukkua melussa. Muuten kadun äänet eivät kantautuneet sisälle huoneeseen, ja baarikin rauhoittui 2-3 aikaan yöllä.

IMG_5480IMG_5478

Yleiset tilat

Yleisiä tiloja olivat alakerran baari/aamiaishuone, sekä WC-tilat ja suihku. Joka kerroksessa oli yksi suihku ja yksi WC, mikä tuntui aika vähältä, koska kaikki huoneet olivat dormeja. WC oli todella pieni, mutta pienellä sovittelulla sinne mahtui ihan hyvin. Aamiaistilat olivat myös siistit, ottaen huomioon että huone toimii baarina iltaisin.

20160314_075434

Aamiainen

Aamiainen oli ihan hyvä, ei mitenkään erikoinen muttei mitenkään huono. Ainoa miinus on, ettei tarjolla ollut minkäänlaisia hedelmiä taikka vihanneksia. Tarjolla oli leipää, croisantteja ja vähän jotain leivän päälle. Valinnan mukaan sai teetä tai kahvia, sekä appelsiinimehua. Aika perus hostelliaamiainen, eikä sitä oikeastaan mitään ihmeellistä kaipaa heti aamusta.

20160314_075429

Suosittelenko?

Sveitsit ja Zürich ovat kalliita paikkoja, siitä ei valitettavasti pääse yli eikä ympäri. Edullisen majoituksen löytäminen kaupungista voi olla vaikeaa, ja itse maksoin neljästä dorm-yöstä noin 50e/yö. Hostelli kuitenkin oli siisti ja mukava, ja voisin varata sieltä huoneen myös uudestaan.

*****

Haluatko tiedon uusista postauksista ensimmäisten joukossa?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, Blogipolussa, Blogit.fi:ssä ja Bloglovin’issa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 29.3.2016 at 23:21

  50 euroa yö?! No nyt on kallista hostellimajailu!

  • Reply Tanja 31.3.2016 at 13:37

   Tosiaan! Ja vielä neljän hengen dormissa.

 • Reply Tiia/ReiseReise 30.3.2016 at 00:18

  Huh, en tiennytkään, että Zürich on majoituksen suhteen noin kallis! Tein vapaaehtoistyötä Zürichin vieressä olevassa kylässä, joten majoitus oli ilmainen Sveitsissä. Harvassa hostellissa mun kokemuksen mukaan saa pyyhkeen ilmatteeksi käyttöön, siitä saa kyllä aina plussaa. Oma lukko kannattaa kyllä hankkia, jos dormeissa yöpyy. :)

  • Reply Tanja 31.3.2016 at 13:40

   Enpä mäkään osannut arvata että majoitus tulisi noin kalliiksi, vaikka tiesinkin Zürichin olevan kallis kaupunki. Mun oli itse asiassa tarkoitus ostaa oma lukko, mutta se jotenkin unohtui kaiken kiireen keskellä :D

  Leave a Reply