Notice: Trying to get property 'plugins' of non-object in /var/www/www.rantapallo.fi/wp-content/plugins/styles/classes/styles-customize.php on line 150
Eurooppa Matkat Yleinen

Sähläävä turisti

Wednesday, June 5, 2019

Ei voi muuta kun nauraa. Huomaa että olen tottunut tilailemaan omat hotellini ja lentoni enkä useimmiten tilaile pakettimatkoja. Luotin nimittäin sokeasti siihen, että jos tilaan lipun Antalyaan, hotelli on Antalyassa, mutta kävikin ilmi että varaamamme pakettiin kuuluva hotelli olikin Alanyassa! Ei muuta kun tilausta muuttamaan! En nimittäin halunnut iltamyöhään lennon jälkeen kömpiä bussiin ja istua vielä kaksi tuntia paikoillani, ja tyttö varmasti olisi tuossa vaiheessa jo saanut hepulin.

 

 

Soitin sitten tui:n aspaan selittelemään tilannetta. Kyseessä kuitenkin oli ihan rehellinen virhe, ja vaikka syyllistyin siihen että en kunnolla katsonut tietoja, luulin sataprosenttisesti että tilasin Antalyaan sekä lennon että hotellin. Sain todella ystävällistä ja eteenkin ymmärtäväistä palvelua ja hetkellisen selvittelyn jälkeen saimme vaihdettua tilausta siten, että poppoomme on ja pysyy Antalyassa eikä missään muualla. Siis oikea sähläävä turisti!

 

Bildresultat för antalya old town

 

Olen saanut mahtavia vinkkejä blogin kautta, kiitos kaikille niistä! Sain myös paikan päällä asuvilta henkilöiltä hurjasti suosituksia ja myös takuun siitä, että lopullinen paikkamme on hyvä ja idyllisellä alueella. Hotellimme sijaitsee Antalyan vanhassa kaupungissa ja kaikesta sähläämisestä huolimatta asia kääntyi ihan parempaan puoleen sillä luulen että uusi hotelli sopii meille paremmin. Ihan vaan siksikin että se on OIKEASSA kaupungissa. 😀

 

Bildresultat för antalya old town

 

NYT voin sitten aloittaa sen loman suunnittelun. Aloimme katsomaan varausta, ihan siksi että yksi vinkkejä antava henkilö kysyi että mikä hotellin nimi on ja millä paikkaa se on, ja kun katsoin niin huomasin mokan. Joten kiitos Kristiina siitä että kysyit, muuten olisimme varmaan antanut palaa ja saanut shokin kentällä! Mies suunnittelee auton vuokraamista jotta voidaan käväistä Fethiye:ssä koska siellä on joku James Bond kuvauspaikka, ja Alanyasta olisi matkaa tullut aika reilusti Antalyasta verrattuna. Vitsi kun voi olla kiitollinen siitä, että asiat järjestyi, ja siitä, että blogin kautta saa yhteyttä auttavaisiin ihmisiin jotka voivat vaikuttaa siihen että kaikki menee niinkun pitää!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helinä Tuesday, July 16, 2019 at 14:22

  Alanya on aivan ihana paikka! Siellä on tullut käytyä niin monesti eikä siihen vaan kyllästy.. Ehkä ainoa miinus nyt toukokuussa kun käytiin alanyassa niin myyjät olivat todella päälekäyviä ja agressiivisia.. En sitten tiedä johtuiko siitä kun kausi vasta alkamassa silloin vai mikä oli, mutta siitä jäi huono maku suuhun.. Pikku vinkki kaikille; Älkää ostako kadulta mitään retkiä! Pelkkää huijausta se! Meiltä viety rahat niin monesti eikä koko retkeä ole edes tapahtunut! Ollaan sitten viimeiset 2v varattu retkemme https://fi.alanyadailytrip.com/ kätevää ja helppoa valita itse netistä kaikki!

  • Reply caritak Tuesday, July 16, 2019 at 18:00

   Niinpä, mutta kun ollaan nyt sitten menossa Antalyaan. 😀

   Mutta kiitos vinkistä! Toivottavasti joku Alanyaan menevä saa käyttöä retkitilauslinkistä! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.