shoppailu Yleinen

Ideal of Sweden kännykkäkotelot

Wednesday, July 4, 2018

*Linkit ovat mainoslinkkejä

Jee, tulihan ne sieltä! Olen nimittäin odottanut kännykkäkoteiloita jotka sain valita itselleni yhteistyössä *Ideal of Sweden:in kanssa. Firmalla on meneillään (tai ollut ainakin) viimeisen kuukauden ajan varastonmuutto, ja toimitukset ovat sen vuoksi viipynyt todella kauan. Tämä sääli jos joku on tilannut ensimmäistä kertaa, sillä normaalisti heillä on todella nopeat toimitukset. Eli jos olette tilanneet hiljattain ja odottanut yhtä kauan kun minä- nou hätä- tämä oli siis poikkeus normaalista!

 

 

Ostin hiljattain uuden luurin, kun entinen lakkasi toimimasta sen jälkeen kun se käväsi uimassa Bangkokissa. Puhelin on toiminut ( vaikka huonosti) viimeisen vuoden ajan, mutta nyt oli aika vihdoin hankkia uusi puhelin. En kuitenkaan ostanut uusinta puehlinta, vaan vähän vanhemman iPhone 8. Onkohan se merkki siitä, että olen tullut vanhaksi, kun ei uusimmat jutut enää kiinnosta, vaan tahtoo vanhaa, tuttua ja turvallista?

 

 

Joka tapauksessa nämä kotelot osui silmään ja ilokseni sain kaksi koteloa heiltä kokeiluun. *Tämä ensimmäinen ruskea on minun “arki-suoja”, sillä sinne mahtuu kortit ja luuri- muuta en tarvitse. Ruskea väri sopii sitä paitsi uuteen laukkuuni, joten siksi valitsin sen. (tärkeää….:D)  Muuten aina suosin mustaa, mutta ajattelin että jos kerrankin kokeilisin jotain uutta. 🙂

 

 

*Tämä toinen on sellainen kotelo mitä olen ollutkin vailla kauan, mutta en ole ennen löytänyt mistään. Monta kertaa kun ollaan menty syömään jonnekkin hienompaan paikkaan, tai jos on juhlat kyseessä tai mikä tahansa muu tilanne jossa pukeudutaan siistimmin, olen kironnut että en halua kantaa laukkua mukana siksi että puhelin mahtuisi mukaan. En yleensä ota muuta mukaan kun puhelimen ja pankkikortit ja siksi isompi laukku tuntuu turhalta. Nyt on täydellinen ratkaisu asiaan! Tämä kotelo on niin siisti , että se menee pikkuisesta iltalaukusta! Tyylikäs kotelo on samettia, jossa kultaiset yksityiskohdat, rannelenkki sekä pankkikorteille paikat. Olen ihan myyty tähän juttuun! Nyt siis ei tarvitse muuta kun tämän mukaan ja olen valmis, ja ei tarvitse hävetä siistimmässäkään paikassa!

 

 

Vielä tähän loppuun saan ilolla ilmoittaa, että sain jakaa teille myös ainutlaatuisen alennuskoodin jotta voitte tilata omat* Ideal of Sweden kotelot tai suojat! Koodilla HEINÄ20 saatte 20% alennusta kaikista tuotteista! Koodi on voimassa 31/7 saakka eikä voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Käykää ihmeessä katsomassa mitä ihanuuksia löytyy omiin luureihin! 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maija Friday, July 19, 2019 at 13:11

  Valitettavasti tuo alennuskoodi ei toimi 😔 miettinyt myös pitkään mitkä olis kivat kuoret jne joten postaus oli ajankohtainen ☺️

  • Reply caritak Friday, July 19, 2019 at 22:51

   Koodilla Heinä20 saa 20% alennusta kaikista tuotteista! 😊

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.